Znaci zove se preko aplikacije?
Znaci zove se preko aplikacije?
..neznam kako drugima, al ja se odlucio za deinstalaciju...
S obzirom da ga ne koristim previse..
A previse budi mob iz deep sleepa, dok whatsapp radi mirno ko bubica...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@kapica: Jedno vrijeme sam koristio mob bez Vibera (jednostavno ga zaboravio restorati) i gledajući history nisam vidio odstupanja u potrošnji baterije u sleepu. Vratio sam ga i opet sam pratio stanje, usporedio i - ništa.
Ne znam po čemu misliš da ti Viber budi mob iz sleepa, gdje to vidiš?
Kako koristim BetterBatteryStats tamo vidim da Viber niti nije na listi onih koji su budili mob. S druge strane, u 26h koliko mi je mob trenutno na bateriji od zadnjeg punjenja, pod Alarmima vidim 189 wakeupova i treći je na listi. Iznad njega su GoogleServiceFramework s 194 i Twitter klijent. Koliko ti alarmi utječu na bateriju, ne znam, jer visoko na listi imam čak i neke igre koje uopće nisam igrao...
Ne znam ni koliko igra ulogu to što sam još na v2.2.1, vjerujem da da ne igra.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam jedno pitanje u vezi vibera... naime napravio sam hard reset uređaja i normalno sve se izbrisalo i vratilo na tvorničke postavke. E sada me zanima da li se nekako mogu vratiti poruke koje su bile u viberu prije tog hard reseta?
PREDATOR
Ako nemas backup, ne mozes. Slike ce ti ostati spremljene na memoriji telefona ili sd kartici (tvornicke postavke u pravilu ne brisu te stvari osim ako to nisi odabrao).
Mozda ako si paralelno imao Viber za desktop tada pa mozes nac ono sta je ostalo.... S moba nista neces zbavit to je garant.
Nažalost nisam imao ni viber za desktop ni backup tako da onda ništa od poruka...
PREDATOR
Natalost ne. Cak i da promijenis broj/sim karticu,lako se desi kod aktivacije da pomete sve ako ponovno instaliras.
Imam čudan problem s Viberom. Nedavno sam ažurirao softver na svom S5 i otada ne dobivam notifikacije za pozive i poruke na Viberu. Uredno rade za Whatsapp i Messenger, ali Viber neće i neće. Novu poruku uočim jedino kad uđem u aplikaciju. Zna li netko zašto je tome tako?
Probaj otic u aplikacije i obrisat podatke. Ostat ces bez svega pa aktiviraj viber ispocetka.
Obrisat podatke? Ne razumijem što bi to točno značilo. Već sam ga bio deinstalirao pa ponovno instalirao i prijavio se, ali ništa od toga. Promjena postavki (da Viber konstantno održava wifi aktivnim) također nije pomogla...
Treba ti crtat. Obrisi podatke i privremenu memoriju.
![]()
Ako ga je uninstalirao, to je podrazumijevalo ovo sto ti spominjes tako da nema potrebe opet to raditi![]()
Pomagalo mi je...
Bookmarks