Dali mi može netko reć kako uklonit safe mod na iPhone4?
Dali mi može netko reć kako uklonit safe mod na iPhone4?
Možeš izaći iz njega tako da Tapneš onaj status bar (gdje piše Safe mode), i onda se mobitel respringa, i izađe iz safe modea. Ako ne želi izaći, onda očito imaš nekaj skinuto sa cydie kad ti ga baca u safe mog (možda se neki tweakovi ne slažu ili tako nešto?). Ali baš Ukloniti ga, to nemožeš![]()
One day, sky went blue...
išao sam gore na taj status bar i restartirao ga..i vratilo se u prvobitno stanje,al onda su slova ispod ikonica sive boje i kad bi išao na neki program opet bi me bacilo na safe mod..kako mogu znat koji je to program i kako ga uklonit da bude normalno da mi gore ne piše safe mod?
Inace to bude zadnja stvar koju si skinuo sa cydie. Ako se sjecas kaj si zadnje skidal sa cydie, probaj to obrisat.
nasao sam i riješio..hvala..
sta si nasao i sta si sredio, reci ljudima mozda nekom pomogne!
otišao u Cydiu-->Manage-->Packages i tamo izbirisao program (Lockdown)
Imam Iphone 3G!
Totalni sam početnik!!!!
Instalirao sam neke stvari na njega i sada nekako sporo radi. Često me baca u Safe mode.
Nešto sam malo čitao o tome i pokušavao riješiti stavar ali baš i neide.
Ušao sam u Cydia pa na Manage - Packages.
Tu ima dosta toga instaliranog, što sada tu obrisati?
Objasnit ću što sam pokušavao.
Dakle pokušao sam obrisati "Substrate safe mod" kada kliknem na Remove piše mi da briše "Mobile substrate, Substrate safe mod i ultrasn0w". Kada to obrišem istina je da Iphone više nije u Safe modu ali onda imam drugi problem, više nemam mreže samo radi wireless. Ista je stvar ako idem obrisati Mobile substrate isto briše sve kao i ovo što sam gore napisao (i Substrate Safe mod i ultrasn0w), ako samo obrišem ultrasn0w onda nemam mreže. Kada instaliram samo "ultrasn0w" to instaliram i mreža proradi ali nakon malo čačkanja po igricama opet me baci u Safe mod.
Molim Vas za pomć da mi pokušate objasniti što da radim.
Pod onim Packages imam instalirano ovo:
APR (usr/lib)
APT 0.7 (apt-key)
APT 0.7 Strict (lib)
Base Structure
BigBoss Icon Set
Bourne-Again SHell
bzip2
Core Utilities (/bin)
Cydia Installer
Cydia Translations
Darwin Tools
Debian Packager
Debian Utillites
Diff Utillites
Find Utillites
GNU Privacy Guard
grep
gzip
LZMA Utils
Mobile substrate
New Curses
PAM (Apple)
PAM Modules
pcre
Profile Directory
readline
sed
shell-cmds
Substrate Safe Mod
system-cmds
Tape Archive
UIKit Tools
ultrasn0w
Pod Source imam ovo:
BigBoss
Cydia/Telesphoreo
Dev Team
ModMyi.com
ZodTTD & macCiti
Evo molio bih Vas za pomoć ako netko zna a vjerujem da zna!
Hvala
Kao prvo, safe mode i Mobile substrate ne smiješ brisati! To ti "čuva" iPhone, i ako se nešto dogodi, mobile substrate to sprječava i baca ga u safe mode.
Očito ti se neki tweakovi ne slažu, i zato ti ga i baca u safe mode. Pogledaj si malo još jednom dobro sve kaj si postavljal sa cydia-e, i pošto je to 3g model, on je i inače spor na iOS4, a ako još postavljaš neke teme (što ti ne preporučam) onda je katastrofalno spor.![]()
Di i kako to mogu pogledati sve što sam postavljao sa cydia-e?
pa tamo gdje si i ovovaljda znaš koje si ti skinuo a koje je bilo..
i ako si možda stavio na onaj "kompleksni" prikaz (da vidiš baš sve, valjda se kad odeš u Manage i Pacages gore desno podešava), stavi da je simple. Onda ne vidiš ono šta mora biti i ne bi se smjelo micati. Valjda me shvaćaš![]()
Bookmarks