Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2011
    Godina
    44
    Bodovi
    5.707
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.707, Nivo: 17
    Bodovi: 5.707, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gmail - outlook2003 - iPhone

pozdrav.
    moze pomoc . pokusavam podesit vec 2 ure, vec sam lagano lud.
    znaci ovako, imam 2 kompa (desk + lap; MailWasher; outlook 2003) i na njima oduvijek koristim meil preko POP-a (nisam nikad u zivotu koristio IMAP). kad je komp upaljen drzim MailWasher aktivan i on provjerava meil svakih 5min i to mi funkcionira odlicno vec godinama.
    e sad je u igru uletio iPhone. htio bih namjestit i na njemu da dobivam meilove, ali da mi ostanu na serveru ili jos bolje da kad primim meil ako odem na delete ili nesto slicno da ga makne sa servera, a ako ga pustim u inboxu mi bude normalno dostupan na kompu preko POP-a.
    ne uspijevam naci u iphone-u opciju "leave message on server", jel to uopce postoji?
    probao sam se poigrati sa IMAP-om, ali ne svida mi se kako to funkcionira na kompu. presporo mi je i cijelo vrijeme u biti komunicira sa serverom.
    hvala.

edit1: za poludit, otisao sam u account postavke od gmail-a na webu. iskljucio kompletno IMAP jer je bio na enabled po defaultu. namjestio u iphone-u Gmail accountu POP3 i stavio onu opciju to remove messages ili kako vec na NEVER i opet ako se spojim s njime skine meil i nakon par sekundi meila na serveru vise nema :-(. WTF, pa sta se to stvarno nemoze namjestit?
    Zadnji uredio marklari : 17-07-2011 u 22:01
    Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2

Slične teme

1. Odgovora: 3
    Posljednji post: 05-11-2010, 15:37
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Gmail na PDA
    By particle in forum Windows Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 21-10-2006, 11:17
  4. Gmail od 2GB
    By Dark in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 33