Poštovani forumaši -pozdrav od "freshmena"(danas registriran).Profesionalni sam ribar i na svom brodu koristim galaxy s I9000 froyo 2.2.Često sam daleko na otvorenom moru i imam problema sa lošim (ili nikakvim) signalom.Mobitel koristim i kao internetsku pristupnu točku za laptop pa ne mogu razgovarati niti koristiti internet.Zanima me vanjska antena za galaxy,odnosno može i neka univerzalna tako da preko nje mogu koristiti i druge mobitele na brodu.Na ebay-u sam uzeo booster za automobil koji se stavlja na vjetrobran ali od njega nema koristi.Malo sam tražio po netu i pronašao dvije solucije:
I.Galaxy ima konektor koji može koristiti za vanjsku antenu,nalazi se ispod zadnjeg kućišta uz sim karticu Navodno je to konektor (MPX,po nekima MS147)koji tvornici služi za ispitivanje kvalitete prijema signala,ali po Samsung technical supportu može služiti kao konektor za vanjsku antenu.
II.Digital signal amplifier sa unutrašnjom i vanjskom antenom.
Eto,molio bih savjet(ako ima i neka druga varijanta) sa konkretnim podacima.Unaprijed hvala na odgovoru i pozdrav sa Hvara!

Odgovori uz citat

Bookmarks