Meni nije bilo bitno naći samo sebi najpovoljnije rješenje - lako je tako doći do odgovora! Čak možda i platiti 100 ili 200 kn za kvalitetniju uslugu...Ali što sa tetkom (starija žena), tatom (stariji čovjek), mamom, rodicama, bratićima, bratom, sestrom...Ako će i oni svi plaćati 100 kn (a sumnjam da će naći najpovoljnije rješenje sami) gdje ćemo onda doći?
Vjerujem da je bonbon najjeftinija obiteljska opcija za bezbrižno pričanje kao osnovni paket. Naravno, velika stvar je što se za to nemora nadoplatiti 50 ili 100 kn. Nema uspostave poziva kao što sam rekao i onda je to zbilja DŽABA pričanje...jer onih 40 kn koji su uvjet ostaju na računu. Tako je tetka moja prešla na bonbon, nadoplatili smo joj 160 kn i mirna je godinu dana - kada nas želi čuti samo zvrcne i prekine a mi ju zovemo, tj. kad god je želimo čuti, ona je na bonbonu! A ako želi zvati nekoga izvan bonbona, ima 160 kn za takve stvari, minuta je manje od kune (0,7kn) tako da je i to ok.
Na "cake" se ne obazirem puno, bile one javne ili tajne - bitno mi je da ja vidim kako se mjesečni račun smanjio sa 160-200kn na 40 ili 80kn/mj.
A pričama "vjeruj mi na riječ" naravno ne vjerujem - tako kažu i trgovci kada ti nešto žele prodati, tako da DŠ imam pitanje za tebe: kolika je plaća u Vipu?
A sada nakon par mjeseci nakon što je obitelj prešla na bonbon svi su presretni i u čudu kako malo troše na mobitel i svi se zahvaljuju što sam im to preporučio...Što se tiče simpe, t-mobile, vip...napominjem da nemam nikakvih osjećaja prema nikome, zapravo na vipu imam fiksni telefon (na bonove) i mobilni internet na kompu (stick, isto na bonove)....Jer je dobro, jeftino i odgovara mi (fiksni telefon više nije 160kn/mj. nego 30 kn/mj - toliko potroše roditelji, nekad je 20kn, nekad 40...shvatitli ste bit)
Što je dobro i jeftino ne treba puno reklamirati - proizvod sam sebe reklamira!

Odgovori uz citat
Bookmarks