Prebacio sam se na bonbon s tele2, više manje cijela obitelj mi je bila na tele2 - jer je tele2 BIO povoljan i jeftin i dobar. Sada više nije ni dobar (zapravo nije nikada ni bio) a pogotovo nije više povoljan ni jeftin...Zato je nas 10-15 iz uže i šire obitelji prešlo na bonbon. Svi smo zadovoljni jer pričamo međusobno džaba (uvjet je uplatiti 40 kn/mj, znači to nije cijena nikakve aktivacije i nema nikakve uspostave poziva), a za one koji žele zvati i ostale mreže jeftino tu su paketi gdje je obračunska jedinica sekunda a cijena minute je 0,375kn...(srednji paket 30kn/80min) Na drugim mrežama čim vidim uspostavu mi se smrači. Ovako ne moram imati ništa na računu cijeli mjesec a opet pričam, šaljem poruke, imam internet...
Tako da DŠ pošto si upućen(a) u ponude mobilnih operatera ako ima nešto bolje i povoljnije molio bih da mi preporučiš...Meni nije bitno kako se mreža zove, bitna je kvaliteta i cijena. Prebacivanje na bonbon vidim trenutno kao najisplativiju i najbolju opciju za svakoga - tko troši puno, malo, prema ovoj ili onoj mreži...kako god...Bonbon je jedna od najboljih opcija - usudim se reći i najbolja! Evo, ako ima kakav dokaz da je tomato, vip ili tko god bolji/povoljniji - rado ću se prebaciti...najlakše se prebaciti u današnje vrijeme...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks