Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prebacio sam se na bonbon s tele2, više manje cijela obitelj mi je bila na tele2 - jer je tele2 BIO povoljan i jeftin i dobar. Sada više nije ni dobar (zapravo nije nikada ni bio) a pogotovo nije više povoljan ni jeftin...Zato je nas 10-15 iz uže i šire obitelji prešlo na bonbon. Svi smo zadovoljni jer pričamo međusobno džaba (uvjet je uplatiti 40 kn/mj, znači to nije cijena nikakve aktivacije i nema nikakve uspostave poziva), a za one koji žele zvati i ostale mreže jeftino tu su paketi gdje je obračunska jedinica sekunda a cijena minute je 0,375kn...(srednji paket 30kn/80min) Na drugim mrežama čim vidim uspostavu mi se smrači. Ovako ne moram imati ništa na računu cijeli mjesec a opet pričam, šaljem poruke, imam internet...

Tako da DŠ pošto si upućen(a) u ponude mobilnih operatera ako ima nešto bolje i povoljnije molio bih da mi preporučiš...Meni nije bitno kako se mreža zove, bitna je kvaliteta i cijena. Prebacivanje na bonbon vidim trenutno kao najisplativiju i najbolju opciju za svakoga - tko troši puno, malo, prema ovoj ili onoj mreži...kako god...Bonbon je jedna od najboljih opcija - usudim se reći i najbolja! Evo, ako ima kakav dokaz da je tomato, vip ili tko god bolji/povoljniji - rado ću se prebaciti...najlakše se prebaciti u današnje vrijeme...

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cijenim tvoje tekstove kojima se nema što dodati.

Sve što si napisao o Bonbonu uglavnom stoji, ali postoje neke "cake" koje nisu za javno spominjanje jer bi forumaši vjerojatno vrtjeli glavom i mislili da ih pravim majmunima.

A onda bi lako moderator mogao aktivirati jednomjesečnu zabranu.

Vjeruj mi na riječ, Tele2 i Vipnet (Vip, Tomato) povoljniji su od T-mobila (Simpa, Bonbon).

No ako ste vi iz šire obitelji prešli na Bonbon i uživate u razgovorima, nema razloga da opet svi prelazite na novu mrežu.

Recimo da je Bonbon najbolji za mlade, a da su Tele2 i Vip pristupačniji poslovnim korisnicima i ljudima kojima telefon služi za najosnovnije potrebe.

Naime, zašto nešto plaćati 40 kuna, ako za 20 kuna dobiješ sasvim dovoljno.

Ili zašto ozbiljniju uslugu ne platiti 100 kuna ako nudi mnogo više nego ona za 60.
    Zadnji uredio Inovator : 12-08-2011 u 18:33 Razlog: spojeni postovi, uklonjen OT

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon mjesečni paketi!
    By mlesic in forum Bonbon
    Odgovora: 314
    Posljednji post: 25-11-2016, 19:22
  2. Bonbon- Internet sim kartica
    By 10aLEX in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 53
    Posljednji post: 24-10-2015, 05:56
  3. Bonbon - ponuda mobitela
    By -->Cionn<-- in forum Bonbon