Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 30 od 30
    Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zasto? pa to su cinjenice...

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Ma slusaj ti mene momak... ta bajna primanja nece presusiti jer ne pomazem dobrotvorne organizacije, niti siromasne.Vec dio svojeg profita ulazem u posao.Sto se tice pomoci, pomazem na taj nacin da uredno placam porez pa neka onda oni koji dobiju te novce od poreza, iste pametno raspodjele.
    Evo toliko od mene jer nema smisla spamati temu, ali kada si mi povukao za jezik morao sam odgovoriti
    Majstore, davno je to bilo kada su me zvali momkom. Ne zvuči ta riječ loše, ali ne odgovara sadašnjosti. Da se vratim na temu...

Kakve veze ima tvoje plaćanje poreza s rasipanjem novaca na preskupe T-mobilove usluge? Jesi li ikada čuo za riječ "racionalizacija"?

I na tvomu se primjeru vidi, iako ne sumnjam da si uspješan poduzetnik, da je naš najveći problem balkanski mentalitet. Tako jedan njemački ili američki poduzetnik ni u snu ne bi razmišljao, što mi je potvrdio naš sunarodnjak koji ima tvrtke u Hrvatskoj i SAD-u.

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitaš se plaća li nas Bonbon, tj. velepoštovani kanadski izumitelj Ivica M?

Ne će da plate, škrtice...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da se vratimo na pravu temu - cijene u simpi su dobre za tvrtku kćer bonbon! Ja nemam ništa protiv, zapravo komotno nek još poskupe... A to što ja dam bonbonu (t-mobile) 80 kn/mj - ni to nije sitan novac...zapravo je to realan novac. Nekako mi je perverzno da mjesečna stavka za klafranje bude veća nego struja, voda, smeće i pričuva zajedno! Minuta pričanja košta više nego kilovat struje. Više nego kubik plina...I u tome duhu, neznam zašto se ljudi bune kad poskupljuje struja...to mi je bar nekako opipljivo...a ne bune se kada poskupljuje pričanje!

Što se tiče poduzetništva i dobrotvornih organizacija - koliko ja znam firme daju upravo donacije za raznorazne stvari jer im je to jeftinije nago plaćati porez, neke olakšice onda imaju i sl. Bar na zapadu, neznam kako je kod nas...Vjerujem da to još nije došlo kod nas na balkan kao ni pojam racionalizacije...

Bonbon je zapravo tarifa T-mobile-a kaš što je bilo koja simpa tarifa...samo se eto kao zove bonbon - tako da ne vidim zašto bi T-mobile plaćao nekome da hvali T-mobile...bonbon ne treba puno hvaliti, cijene govore sve! E sad simpu pak treba hvaliti, možda koji komentar u stilu: meni je T-mobile i simpa super, ja to neću mijenjati iako je najskuplje...meni pare nisu bitne i sl. plaćeni oglasi...
    Zadnji uredio mlesic : 21-07-2011 u 08:11

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Majstore, razotkrio si politiku ubačenih Simpinih agenata koji hvale preskupi proizvod. Pametno rade, Bonbon ne treba ništa plaćati za prikriveno propagiranje, ali Simpa treba i zato je internet prepun njihovih predstavnika. Eto, tko nam je kriv što nam je Bonbon simpatičniji od Simpe i besplatno ga hvalimo.

P. S.

Cijene razgovora ne poskupljuju. Ono povećanje sa 25 na 29 lipa za uspostavu poziva lako se nadoknadi kada se malo zagrebe po drugim pogodnostima. A struja je poskupjela 10-15 posto i to se nikako ne može nadoknaditi. Znam to dobro jer imam godišnju potrošnju manju od 3000. Znam štedjeti, iako imam sve moguće uređaje, ali Vlada tu moju štednju više ne priznaje i sada me stavlja u isti koš s rasipnicima struje koji se griju na struju, hlade na struju, peru rublje ne gledajući je li tada skupa ili jeftina tarifa...

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Nove cijene interkonekcije
    By jay in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-03-2007, 22:18
  2. Nove Amis Cijene! ! !
    By ojpi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 56
    Posljednji post: 26-01-2007, 18:08
  3. MAXadsl - nove cijene
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 194
    Posljednji post: 16-01-2007, 00:52
  4. T-mobile nove cijene za pretplatnike ??
    By josipa04 in forum T - Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 05-12-2006, 13:36
  5. AMIS DSL, nove cijene
    By pppprrrr in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-10-2006, 16:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove