da, nema kabla, čudim se, pošto je VIP bio dosad, znatko darežljiviji od T-mobilea. a kad nema kabla, nema ni softa. a brika se kablom i bluetoothom, kao i svi ostali.Izvorno postao Dr@Zen
Danas je buraz kupio v550 i veli da nije dobio nis sa njim ni kabla ni cd sa mpt. Moram vidjet kakvo je to cudo, kak se da brikat![]()
da, nema kabla, čudim se, pošto je VIP bio dosad, znatko darežljiviji od T-mobilea. a kad nema kabla, nema ni softa. a brika se kablom i bluetoothom, kao i svi ostali.Izvorno postao Dr@Zen
a cuj kabal i nije preveliki trosak.samo stotinu kuna..inace ga nema ni u jednom paketu osim ove v525...pa tak da nije veliko cudo sto ga nema...Izvorno postao Inovator
kolko sam shvatio, ako kupiš SAMO APARAT dobijaš i kabel i MPT
ako kupuješ u paketu dobiješ aparat, bateriju i punjač!
ja sam npr. v525 kupio, sam aparat i dobio sam žicu i MPT
da, na V525 je bilo tako... treba im para, pa štede! bit će očito dvije razine opreme, comfortline i highline, a u GTi ćeš dobit i spojlere na mobuIzvorno postao mglg
![]()
da al ak se ne varam cijena moba i moba u kompletu nije jednaka...ima nekad slucajeva kad je mob sam skuplji...(pricam o ponekim situacijama u vip)Izvorno postao Inovator
Izvorno postao jdabic1
ma druže jdabic1, zajebi ti ovo, idemo mi na pivu!
Izvorno postao jdabic1
Mobiteli koji se prodaju solo su inače skuplji od kompleta, jer vip ili simpa tada te mobitele zaključavaju na svoju mrežu i sa jeftinijim cijenama namame korisnike u svoju mrežu. Drugim riječima,nisam još vidio mobitel u ovlaštenom vip ili t-com centru koji je jeftiniji od istoimenog u kompletu
da u pravu si..a ima jos jedna zanimljivost da i mobovi koji nisu u paketu su zakljucani..(ne svi ovi recimo jeftiniji onis skuplji nisu zakljucani)Izvorno postao Brainbug
moze inovatore to cemo sljedeci tjedan..Izvorno postao Inovator
![]()
![]()
da, ali ti piše nprIzvorno postao jdabic1
"RADI ISKLJUČIVO S VIPme SIM KARTICOM"
****** moraju ljude namamit u mrežu!
jer gle on će kupit aparat vrjedan 1500kn za 1000 ali gledaj da će on kupit bonova i bonova (eg. si nabit računa)
tako da će taj mobitel otplatit 668puta u punoj cjeni!![]()
Kakav god mobitel kupili, na nekoj mreži moramo biti spojeni... Dakle,računa ćemo nabiti ovako ili onako... Odabir mreže je vrlo individualan i temelji se na doživljajima uglavnom naših prijatelja ili bližnjih... Dakle,praktički je svejedno na kojoj smo mreži,treba samo što jeftinije aparat nabaviti, a to je naravno,na crno...![]()
![]()
Izvorno postao Brainbug
ma po meni, ne isplati se više na crnjaka uzimat mob... razlike u cijeni su se snizile na 100ak KN, a to više nije to. nekad kad su razlike bile do 50% zna se. a mislim da će ova dva trenutna provideta još više spuštat cijene ne bi li primamili klijentelu, jer konkurencija dolazi. i više će se ulagat u postpaid, kao vani. a odabir mreže danas jest individualan, ja sam se navodio po tome šta mi okolina ima. sad je to još više izraženo jer su kvalitete usluge i cijene podjednake u skoro svim segmentima, jer postoji njihov međusobni koncenzus!
Srecom kabel je isti tj. pase moj, soft radi, naravno uz malo probljema. Kabel i soft u vipu kostaju 200kn...Seemovi su ponesto drukciji kao sto je vec netko vidio, nema samo kopiranja.Posto nisam bas za eksperimente(ipak je burazov mob) pricekat cu jos sa brikanjem. Jedino sam ukljucio java loader...Izvorno postao Inovator
u vipu??
a zasto ne kupit kabel na crno za 80 kn?
msilim da je PlaviVrag stavio link nekok ducana
tak↨da nije nina crno samo nije original
Izvorno postao Gruntovčan
imaš i u hgspotu, 90 KN s garancijom...radi i na V525 i V550 i E550
Bookmarks