Najveci minus je sto SMS poruke vrijede samo unutar Vip mreze!
I ne samo poruke, nego i razgovori. VIP se ponaša kao da su jedina mreža.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ljudi pa sta bi vi?jbt za 19kn tjedno dobivas toliko toga...ja nemrem vjerovat,nemoram kupovat bon od 100kn da bi imao free sms nego uzmem ovaj paket i imam i sms i razgovore i megabajte...jbt...
Ne znam jel ovo uzimas osobno, pa moras koristiti rijeci kao "jbt" nekoliko puta ...
Rekao sam svoje misljenje. U vrijeme dok Tele2, bonbon i tomato nude poruke prema svim nacionalnim mrezama u svojim tarifama ili paketima, pa cak i sam Vip u svojoj tarifi hocu sms+, ova opcija je prema meni u tom segmentu promasaj. U odnosu na cijenu paketa mogu skontati da su pozivi besplatni samo unutar mreze, a i kolicina MB sasvim ok.
Kao sto je Sljaka rekao, Vip se kao i T-Mobile (tu mislim na prepaid korisnike-Simpa i Vipme) ponasa kao da je jedina mreza.
Zaboravljaš da imaš free samo unutar VIP-ove mreže, isto zaboravljaš da više nema automatske obavijesti o prijenosu broja u drugu mrežu. Tako da je situacija gdje nazoveš 091 .... i pričaš uvjeren kako ti je to free, a nije, realno moguća i dapače vrlo izgledna. Hoćeš li i nakon takvog iskustva biti oduševljen tom opcijom? Ili ćeš glagol jbt usmjeriti prema VIP-u?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li se to može aktivirati ako je aktiviran hoću vip??
Ma ja ti "jbt" pisem svagdje hehe,to mi navika.?a neznam,znam samo da cu kad potrosim surf paket aktivirat ovo...
Ma meni je bitno da imam free minute prema vipu,imam hocu sms aktiviran i za pol sata razgovora mi skine oko 30kn,a ovako mi nece nista osim 19lipa za naknadu,neznam,isprobat cu pa javim...
Uključuje se preko SZK, nije po defaultu uključena kao u počecima prijenosa brojeva...
imam pitanje
jel ko kupio nešto preko vipnetovog websopa, jel to funkcionira ?
e, sine moj.. lako je biti jak na netu..
jel sam pitao pošteno, ako nisi htio odgovarat nisi trebao.. *ebiga.
hvala ti u svakom slučaju na uljudnom mailu.
Bookmarks