najvjerojatnije nešto što si zadnje instalirao u cydii ga muči... u cydii napravi updejt ako ti se nudi a ako ne izbriši zadnji tweak ili što si več stavio pa bi trebalo biti ok
pozdrav svima...imam jedno pitanje u vezi iphone-a 4.
Software je 4.3.3 jailbrejkao sam ga i sve je uredno radilo,sad mi se u zadnji par dana stalno javlja crash springboard i ode mi u safe mode...onda ga moram restartirati da bi sve bilo u redu...zahvalan sam na svakom savijetu...
najvjerojatnije nešto što si zadnje instalirao u cydii ga muči... u cydii napravi updejt ako ti se nudi a ako ne izbriši zadnji tweak ili što si več stavio pa bi trebalo biti ok
hvala...restorao sam ga...treba mi navigacija pa cu ga morati jailbrejkat ponovo....
jel da ga jailbrejkam sa snowbreeze kao što je i bilo ili sa redsnowom...
koliko sam citao da redsnow dize baseband na najveći a onda s time gubim gps,dal je tako ili se varam...
Ja nisam još čuo da se GPS s redsnowom gubi. Jedino ak se stavlja kolko ja znam onaj ipadov baseband koji uglavnom zezne mob. Nisam zadnje vrijeme u toku bas. Pricekaj da ti još neko nekaj veli. Inače ja imam iPhone 4 4.3.3 redsnowom napravljen jailbrejk i upalim ak treba svih 8 navigacija na mobu i rade ;-)
Gubljenje gps-a se javlja kad dižeš iphone 3gs na 6.15.00 baseband. Sa četvorkom nema veze. Ako ti ne treba unlock( tj. ako imaš baseband koji se neda otključati) onda koristi redsnow.
'Svih 8 navigacija.'![]()
Hehe. Sigurno je sigurno![]()
ništa hvala na odgovorima..koristim t-mobile..
znaći bez problema ga mogu jailbrejkat sa Redsnow-om i radit će samo na t-mobile karticu....i naravno gps če šljakati...e sad da li ima razlike između ta dva jailbrejka...mislim ono kao npr.baterija duže traje i tako...ili su oba ista...
Ako ti netreba unlock napravi JB sa RedSn0wom.
Bookmarks