Imao sam problem sa slanjem SMS-a na novom iPhone 4 koji sam uspješno riješio. Dakle, ako ste kupili novi uređaj i iz neobjašnjivih razloga nakon svih resetiranja i hebanja ježa u leđa, ne možete slati SMS, a uredno ga možete primiti jednostavno utipkajte slijedeći kod : *5005*7672*+385980501# i poziv. Na ekranu će se pojaviti poruka "Opcija uspjela" i to je to, šaljite SMS do mile volje.
Kod nekih uređaja se mora jednostavno aktivirati taj broj SMS centra jer iPhone nema tu opciju za mjenjanje tog broja kao drugi telefoni. Još da stvar bude zanimljivija ja sam cijelo vrijeme mislio da je u pitanju SIM kartica jer sam je izrezao da stane u telefon, ali opet nije mi to bilo logično jer u staroj nokiji je sve radilo savršeno sa tom karticom. SZK nema pojma o ovome i upućivali su me na servis što me i ne čudi obzirom na profil kadra koji tamo radi.
POŠTOVANJE SVIMA
ZAMOLIO BI bpodnar ,da bude tako ljubazan i da mi odgovori kako ću u iphon2 upisat U SMS centar broj plus38592092 ,to je broj od TOMATA.Tražio sam i pokušavao svašta ali ja ga naći kao i upisati nemam gdje. Zvao sam i tomato službu ali bez velike pomoći.Da li postoji i mom slučaju mogućnost aktivacije kao i u slučaju iznad mene?Unapred puno hvala.
Bookmarks