ako voli slikat onda neka izbjegne htc,ja sam zeni uzeo dezire i sta se tice slike je razocaranje samo takvo
Poštovani,
cura bi uzela kod T-Mobile pretplatu na 24 mjeseca u tarifi Extra total M ( 150kn ) ili Extra mix M ( 125kn )
te joj tarife najviše odgovaraju a novi mobitel obavezno mora imati Android ( na to sam ponosan (), lijepo izgledati ( žene
) i kamera da je ok. Većina ih ima 5Mpx što je super. E sad je problem što ona naravno ima financijski limit po pijene novog mobitela.
Spremna je dati max 500kn za mobitel s tim da ima pravo na 6000 bodova pa joj se cijena umanji za 400kn. Dakle mob u prodaji ne smije nikako biti preko 900kn.
Ajde dajte savjete neke jer sam i ja sam u dilemi. Ona je gledala Samsung Galaxy Ace koji se i meni super činio za tu cijenu ali uživo kad sam ga probao tj pisati poruku na njemu je štekao. Izbaciovao razmake, slova, entere sam od sebe. Da li je to standardna greška ili to kod tog modela koji je stajao kao testni uzorak u T-centru to ne znam. No svakako nije pomoglo da se odluči za taj mobitel. Ja sam donedavno imao Desire a sada imam Sensation pa mi se možda i zato to sve nekako žnj kvalitete učinilo.
Svaki savjet dobrodošao.
Hvala unaprijed.
ako voli slikat onda neka izbjegne htc,ja sam zeni uzeo dezire i sta se tice slike je razocaranje samo takvo
Ace je sasvim ok..imam ga mjesec dana i jako sam zadovoljan.Sto se tice slika je ok, ali video nije bas najbolji.Inace mob dolazi bez slusalica.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
jel mozes napisat koji su mobiteli u ponudi i koje moze uzet?
"all in one"
Pa baš i nema nekog izbora u tom rangu.
Ali Galaxy Ace se čini kao dobar izbor, neka ga upgradea na 2.3 i neka ga NE root-a.
Neke aplikacije, camera, sms, call...to je to. Za to će raditi i više nego dobro![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks