Zanima me da li navedeni aparat "dobar" sa obzirom na cijenu od 470 kuna.
http://www.nabava.net/digitalni-foto...ebrni__1278701
Hvala!
Zadnji uredio Svemirac007 : 12-06-2011 u 21:55
Po meni je ovaj model definitivno "ne".
Nisam imao iskustava iz prve ruke sa ovim aparatom, ali doista nije tesko pronaci fotografije napravljene sa njime po netu, kao i pretraziti recenzije i uvidjeti da su ocjene na svakoj od njih poprilicno do izrazito niske, kao i zadovoljstvo recenzenta mogucnostima i rezultatima samoga aparata.
Dapace, najvise prigovora upravo ide na kvalitetu fotografija, sto je po mome misljenju najbitnija i u pravilu i jedina bitna karakteristika svakoga foto aparata.
Naravno, da to sve treba komparirati i sa cijenom kostanja aparata, pa je pitanje koliko aparat moze biti "los" ako kosta 450 kn...
...bojim se da je to na svakome od nas da zakljucimo, ali mislim da je pravo pitanje za donijeti sud o ovome, koliko su nam uopce bitne fotografije...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks