A turbo sim nebi ništ pomogel? ili je to bezvezarija...
A turbo sim nebi ništ pomogel? ili je to bezvezarija...
zna neko način na koji da prebacim editirane slike sa iPhone 4 na pc. Stvar je u tome da sam slikao s iPhoneom i na njemu izrezao nepotrebne dijelove slike, i sad kad ih ocu prebaciti u lap prebaci mi originalne slike koje vise niti ne vidim na iphoneu. probao sam s nekoliko aplikacija ali uvijek isto. Pretpostavljam da nesto tipa metadata radi probleme pa ne prepoznaje editirane slike. Zasad mi se mail pokazao kao jedino rješenje...
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
Jeste probali otvortiti my computer pa iphon cam ( ili tako nekako ) i onda copy paste is tog foldera u onaj koji ste napravili na compu?Znaci probati bez itunsa.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa skinite si aplikaciju PHOTO TRANSFER za 0.99$ i rijesite se briga prebacivanja fotografija.
[GV][/GV]http://youtu.be/grTCDFbhKMU
Kak vam se cini ios5 ?
staviti ga ili ne trenutno ?
Meni je super. Ako ti netreba JB ili te ne smeta tethered i unlock, stavi.
ios5 ftw!jakoo zadovoljan....skoro pa ti i ne treba jb, osim zbog free aps ali ako nisi skrt za dat 20$za neke osnove stvarno jako dobar...imessage je predobra stvar!
Second place is the first loser!!
ma bil mi iphone na servisu, dobil novoga sa 4.3.5 i moral sam staviti tethered JB, tak da cu i na ovoga..
nego pitanje jos jedno, automatski mi se sa ovim ios update-a i baseband ?
hvala
mi moze neko u inbox poslati link koji soft moram skinuti za JB
jer sam skinul iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore i dok extracta soft mi baci eror 3194 mislim
tak da cu sad pustit da mi updatea preko itunesa
i preko itunesa ista stvar, itunes updatean do kraja
ima ko rjesenje za error 3194 ?
hvala
Zadnji uredio Cwet : 04-12-2011 u 18:45
iPhone 5s 16 GB
baš sam i ja imao isti problem i stvarno je bilo mukotrpno što je trebalo pritisnuti umjesto ok tipku, pritisnut more information tipku da ti pokaže moguče solucije problema... probaj stisnut nju pa češ vidjet što te može zezat
evo ja sam konkretno morao izbrisati ip adresu gs.apple i onda je proslo
hvala
Ljudi, kak vam trajanje baterije?? Ja sam od danas ponosni vlasnik iPhone 4s, pa me zanimaju iskustva ostalih korisnika. Kako mogu produžiti vijek baterije (što u postavkama ugasiti da baterija traje što dulje).
Nemožeš ugasiti 3G, a to mu jako troši bateriju.
Bateriju punim svaka 24h i to je jednako kao kad sam imao 4-ku. Korištenje mobitela je jednako (intenzivno korištenje, stalno je spojen na net, push mail i ostali pushovi itd...).
Svejedno mi je je li trajanje baterije 24h ili 36h, jer ću ga svakako morati napuniti svaka 24h, dakle navečer kad sam kod kuće ili spavam.
Pokušajte isključivati Cellular Data kad god to možete, jer ćete tako uštedjeti na bateriji. Ja sam većinu dana spojen na WLAN, a cellular data uključim u mnogo manjoj mjeri i nisam imao poteškoća s trajanjem baterije.
Dok sam imao četvorku uvijek je uz wlan bio uključen i cellular data, ali samo edge. Nadam se da će bar nadolazeći JB omogućiti isključivanje 3G-a
Zadnji uredio spliff : 07-12-2011 u 23:15
Pozdrav! Jel mi netko moze reć jel izasao JB za taj famozni iOS 5? Hvala unaprijed!![]()
nije jos
iPhone 5s 16 GB
Izasao iOS5 Untethered Jailbreak
http://blog.iphone-dev.org/
iPhone 5s 16 GB
hmmm ja probo sa onom Cronom (http://www.iphonehacks.com/2011/12/h...tether.html)to rijesit ali nije uspijelo...
onda sad redsn0w i opet nista....ne znam sto sam mogo fulat!?!?!
Second place is the first loser!!
sta je sa unlockom???
Bookmarks