Po mom testiranju, slušanje mp3 preko slušalica na 80% volume po 1h se potroši 2-3% baterije.![]()
Pa čuj, slušanje muzike (na slušalice) zapravo jako malo cijedi bateriju. Surfanje (upaljen ekran + aktivna mreža WiFi/3G/2G) definitivno žešće cijede bateriju..
To što ti potrošiš 50% baterije dnevno - to je cool. To je i meni bila realna potrošnja dok nisam podiogao iOS na 5.0.1!
Ali meni nije bilo dana da od jutra do večeri baterija ostane na više od 50%. Nikako. Sada - osjetno poboljšanje!
Po mom testiranju, slušanje mp3 preko slušalica na 80% volume po 1h se potroši 2-3% baterije.![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Da, ima smisla..
Iako na samom slušanju mjuze ne možemo posebno skužit koliko je ovaj update utjecao na bateriju jer slušanje ni prije nije intenzivno cijedilo bateriju.
sada sam testirao bateriju napunio sam mobitel skroz i nakon sat vremena da nisma mobitel koristio otislo mi je 2 % baterije![]()
Meni kada je na 100% i ako ga niti ne taknem nakon 5h mi padne tek na 99%
Meni ako je uvečer 100%, a preko noći na Zrakoplovnom modu (dakle bez diranja aparata) ujutro bude 94%.![]()
Zadnji uredio mateob : 21-11-2011 u 16:09
koliko se sjećam korištenja četvorke na iOS4, preko noći mi je potrošio najviše 1% (BT, 3g isključeni)
- Opera user
--- COD2 expert
hoce li taj JB vech jednom....
osjecam se kao da imama ciglu u dzepu sada kad je na 5.0.1....nemosh nista..ufff
sto se tice baterije, sve 5, isto kao i na ios4....
RoBee
Second place is the first loser!!
meni taj bitesms ubio cijeli mob sveukupno, znaci cim se upali kresa se springboard i opet restart! kad ga mako sve 5!ali da ga ne mos stavit u DFU nem pojma...to mora radit! ako uspijes upalit mob, makni bitesms i pricekaj dok ne dodze normalna verzija za ios5
ma hebem ti ziher sam da mi je to nekako uspijelo...joooj a ne da mi se davat 10$ za intelliscreenX...a predobar je!!! grrrr...
Second place is the first loser!!
eo rijesio nekako nakon resetriranja i ponovnog istala ajtjunsa.....
bitesms na ios 5.0.1 radi samo zadnji 6.015 demo..
konacno doveo ajfon u neku normalu za upotrebu....no bez JB je stvarno za nist
taj notifeksn centar mi sve poremetio..ne radi mi (nadam se za sada) lockinfo koji mi je koristan programcic..koristim ga kao remajnder, pa sve imam na lockscreenu, a sada sve odlazi u notifeksn...
RoBee
Da, taj Notification centar je i meni u početku bio super, ALI...
Prva glupa stvar mi je to što ne mogu na lock screen stavit sve što bih htio staviti, npr. prognozu!
Dakle, jedino što se iz notification centra vidi na lock screenu su mailovi, sms-i, facebook p*zdarije - i sve to što mi stigne dok je mob zaključan (ovisno o postavkama unutar notification centra, naravno).
A druga stvar je upravo to (ne znam je li tako kod svih) - primjer: Facebook - taj "notification" koji se pojavi na lock screenu nakon što sam recimo dobio Facebook notifikaciju nema neke svrhe osim što me "obavijesti" o notifikaciji - jer da li ja slajdnem tu notifikaciju ili jednostavno slajdnem "Slide to unlock" - beskompromisno mi se otvara Facebook! I to mi je skroz nespretno. Jer kad već imam posebno "Slide to <otvori_Facebook>" i "Slide to unlock", onda bi ovo prvo trebalo otvorit Facebook, a ovo drugo bi trebalo otključat mob i otvorit home, a ne Facebook..
Moglo je to biti malo spretnije sređeno, mora se priznati :-S
Weather elements u Cydia potražite za vrijeme na lockscreenu...
Ma iPhone mi nije JB-an i uživam u čistom iOS-u malo još dok mi ne dosadi.. prije sam koristio Lock Info za lockscreen i bio mi je ok. A intelliscreenx je super, istina!
Ne kažem da ne znam kako riješiti problem NAKON što JB-am telefon, samo se osvrćem na to kako je nespretno sređen taj Notification centar, a mogao je bit bolji.
Pa mislim da cijeli sustav IOS5 nije sad bogzna nista extra i toliko wow.
Jedina bitna novost je koja mi se svida jest azuriranje softwarea i imassage koji ponekad funkcionira, ponekad ne funkcionira.
A i problemi u svezi trajanja baterije se ipak nisu smijeli dogadati pogotovo jer je sustav najavljen vise od pola godine nego je i predstavljen.
Ali ja bi mu dao ocijenu 4 samo zbog azuriranja softwarea i aj malo bolje notifikacije.
[GV][/GV]http://youtu.be/grTCDFbhKMU
Kupio sam IntelliscreenX još dok je bio u beti, troši mi malo vise baterije, ali isplati se!!
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Zna li tko dali se može unlockat iPhone 4 5.0iOS BB 04.11.08. Lockan na vip
Nemože... :/
Nemože se niti jedan iphone 4 unlockat još od verzije iOS 4.1
Bookmarks