kak to mislis?!pa na netu pobogugoogle je tvoj prijatelj!
pocni s ovim: http://jailbreak-me.info/index.php
onda kad nadzes sto trebas lijepo na youtube i trazi malo kako sta...
kak to mislis?!pa na netu pobogugoogle je tvoj prijatelj!
pocni s ovim: http://jailbreak-me.info/index.php
onda kad nadzes sto trebas lijepo na youtube i trazi malo kako sta...
Second place is the first loser!!
mog bb uopce nema na listi???02.10.04?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Taj bb je izašao sa verzijom firmwarea 4.1. Čudno se ponaša stranica
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
znam, ja sam ga ocuvala i nisam niti jednom dizala...a sad o tome nema uopce govora na stranici... oh well![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
za moj IPhone 4 dostupna je sn0wbreeze i redsn0w,sada ne znam s cime da jailbreakam..koja je procedura poziva itd.... dali sve normalno radi ??
sta nije bilo da nece izdavat JB za 4.3.5 jer to cuvaju za 5 i eto vec proslo dosta od izlaska petice a nista od normalnog JB di je zapelo
5.0 je prezbugan da troše exploit na njega. JB će izdati kad izađe stabilna verzija.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Evo sada mi se iPhone updatea na verziju 5.0.1. Piše da ona rjesava i problem s baterijom.
Ne znam kako to funkcionira na iPhoneu, ali kod mene na HTC-u baterija traje, 3 dana. Naravno, samo kad je u GSM modu, kad uključim 3G traje max dan ipo. Ima li tu takva mogućnost?
Normalno da ima, pod mreze ativiraj 3 geja, tj. iskljuci ga i baterija traje duplo dulje.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
prvo sam se nasmijo na ovu izjavu i sad naletim na podatak da se na iphone 4S NE MOŽE isključit 3G!!!!! pa taj appple ga stvarno nekad zna usrat...
Second place is the first loser!!
Ima rasprava na njohovom službenom forumu. link
istina, nemre se ugasitvaljda bu dodali tu opciju kasnije.. A možda su to namjerno napravili
![]()
One day, sky went blue...
navodno je to zbog sirija
SBsettings FTW
pa izgleda da nije do drzave nego univerzalno,ha svi na apple forum grgraggwdf![]()
Ej, jeste podizali taj 5.0.1 update (vi koji jeste) preko iTunesa ili direkt na iPhoneu?
Svog sam sada updateao ovako direkt preko wirelessa, bez iTunesa, i baš mi se svidjelo to što skida samo dio koda koji se dodaje ili mijenja pa cijeli update teži svega ~39MB, a ne skida se cijeli OS od hiljadu megabajta ko preko iTunesa![]()
I baš me vesele ovi gore navedeni dojmovi s baterijom...![]()
imam nejailbreakan iPhone 4 sa iOS5 al sa starijim basebandom, pa me zanima ak ga idem updateat direkt prek moba ak će mi dignut samo firmware ili i baseband?
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
obadvoje
iPhone 5s 16 GB
Evo, javljanje nakon 24 sata od apdejtanja
Stavio sam na punjenje mob sinoć poslije ponoći i skinuo ga s punjača jutros oko 7 ujutro, kao svaki dan..
Mob sam koristio danas apsolutno jednako kao svaki prosječni radni dan:
sat-dva slušanja muzike, 20-ak SMS-ova, pola sata surfanja na 2G/3G mreži + pola sata na WLAN-u (inače WLAN isključen dok mi ne treba), sat vremena razgovora..
Nisam detaljno bilježio koliko sam ga koristio i zaista ga nisam forsao, ima dana kad je satima upaljen ekran + net preko WLAN-a, ali znam da bi mi inače sada barterija bila na 40-50% uz ovakav intenzitet korištenja - evo, sad je na 86%!!
Jebeno!![]()
Svaka cast ali ja uopce ne slusam muziku niti nsita samo wlan nekada cak niti 3g/2g iskljuceni su mi mobilni podaci i pozii i koja poruka pa mi dnevno 50 posto pozdere bateriju
Bookmarks