Ja imam nejailbreakan iOS5, pa crasheva i bugova ima na sve strane. Najviše opcija, ali i najnestabilnija verzija dosad.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Isprve se i meni činilo da je tako, no osjetno je sporiji nego što je bio na 4.x.x, aplikacije se redovno ruše, već nekoliko puta se zamrznuo da mu je trebao restart, a u zazdnjih tjedan dana mi se i dvaput desilo da je bez ikakvog razloga u roku par sati baterija pala s preko 50% na nulu, a i strašno se zagrijao prilikom toga. Najgora stvar je što safari jako često odbija učitavati linkove, a neke skripte koje je prije bez problema odrađivao, npr login na t-mobileovim stranicama više uopće ne može pokrenuti. Ne pomaže ni restore, veliko razočaranje.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
znaci, onda ipak preporucujes neku stariju verziju? da se vratim na 4.3.3?? ona mi je bila ok, ali se nakon 2-3mj totalno shebala, pol aplikacija nije htjelo otvorit, zblokiralo mi kontaktemeni je svejedno koja je verzija gore, samo da radi
baterija mi na 4.3.3 JB traje cca 2 dana, a nikad prije nije toliko izdrzala
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a nista, ostavit cu par dana pa cu vidit kako se ponasainstalirat cu sve sto sam imala instalirano i na 4.3.3, pa cu moc usporedit
inace, nije mi nista posebnosamo mi se notification center svida
i to je to
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Vidjet ćeš što ga duže koristiš da su uveli puno više kontrole nad opcijama nego što su prijašnje verzije to imale, ne pucaju više na kartu da rade onako kako bi prosječan korisnik želio, nego sada daju da si podesiš kako ti želiš. Meni osobno se ne da trpit ovakve gluposti koje se događaju, da imam vremena za moddanje jer factory os nije ispoliran do kraja koristio bi Android. iPhone koristim jedino jer je to oduvijek bio OS koji ne nudi puno mogućnosti, ali ono za što je namijenjen obavlja besprijekorno. Moj je s updateom izgubio tu prednost i ako se nastavi ovako idem na Windows Phone 7.
zar winterboard ne radi na ios5?
nemrem si staviti nikakvu temu
EDIT: uspjela sam...
neke ikonice mi uopce ne prikazuje, samo su bijelesemitether, activator, sbsettings i winterboard... bzvz
R.I.P.-16.10.2007.
Ja imam iOS 5 od dana izalska i zadovoljan sam. Nema rušenja, blokiranja, niti ništa. Nisam dizao iz backupa, možda je do toga. Na brzinu isto nemam primjedbi.
nisam niti ja dizala iz backupaali vratila sam na 4.3.3
zivcirale me bijele ikonice
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Nije do backupa, u to sam siguran. Backup radi nešto drugačije no što vi to mislite i do mogućih problema može doći samo ako je iPhone iz čijeg backupa se restorea bio jailbreakan i natrpan hrpama i hrpama neprovjerenih stvari, npr. kao što je tvoj @tutlek. Ako uzmemo za primjer push notificatione, koji su na 4.x.x često imali velikih problema, često je jedino rješenje bio clean restore kod jailbreakanih uređaja, no kod onih koji nisu bili jailbreakani se bez iznimke problem mogao rješiti i dizanjem iz backupa.
Stvar je u ovome: Kada iTunes radi backup, on ne kopira podatke iz filesystema uređaja, već zapisuje koje postavke su bile uključene, a prilikom restorea ih unosi na isti način na koji bi vi to ručno radili, samo naravno bez tipkanja po ekranu, već preko odgovarajućih API-ja. Do pogreški u radu može doći i kod jailbreakanih i nejailbreakanih uređaja i tada se javljaju problemi, ali za pogreške koje je napravio standardni softver postoje provjere koje za vrijeme restorea se popravljaju. Na jailbreakanom uređaju tko zna kakvi programi imaju pristup sistemskim datotekama i takve provjere nije moguće sa sigurnošću provesti, jer proizvođaču je naravno u interesu popraviti svoje greška i nije ih briga za tuđe. I kad sve ovo zbrojite, očito je da se kod jailbreakanih uređaja lako reproduciraju greške iz backupa, dok kod onih koji nisu jb je to jako, jako mala mogućnost.
Kako god bilo, iOS5 je nestabilniji od 4.3...isprobano, sve čisto bez jailbraika...ruše se nekad aplikacije, notification padajuci izbornik nekad skroz nestane, nemoze ga se povuć i još x sitnica...čeka se 5.0.1 ili 5.1
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Sva sreca sto jos nisam stavio peticuZa aplikacije ce vjerovatno doci neku update ako se ruse, jedino je problem ovo s baterijom i nekim postavkama OS-a
iPhone 5s 16 GB
Kod mene 5 radi super bez greske, samo sto je meni osobno Android zakon.Android je nekoliko koplja ispred IOS5.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja isto na ios5 jb...sve radi super, brzi mi je mob nego na 4.xx stvarno jako zadovoljan!app koje se ruse moraju developeri prilagodit za ios5 isto ko i stvari sa cydije!batt takodzer sve 5!
Second place is the first loser!!
Možda na 3gs-u iOS 5 radi puno bolje nego na i4, ili se to meni samo čini?meni stvarno super radi mob sad, sve leti, a na iOS 4 je bio usporen (možda zato kaj sam dizao backup sa prošlog iPod toucha koji je bio jailbreakan i svakakva čuda sam radio sa njim).
![]()
One day, sky went blue...
Aplikacije koje se uglavnom ruše su već update-ane na iOS5 tj dolaze sa njim - Appstore i Safari...najviše se ruše...kao i notification padajući izbornik...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Uz to, cesto mi se dogodi da u spotlightu sto god upisem nema rezultata i tome pomaze samo restart.
Nadogradnja ua iOS5 http://www.glasistre.hr/lifestyle/tehno/vijest/344311
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Za sad je beta puštena, nezna se kada će doći puna verzija.
Meni iOS5 (nije JB) radi najnormalnije. Nije mi se jos crashao, nisam imao bugova nikakvih, ne grije se mob, baterija normalno traje..
Moja iskustva: imam 3gs i donedavno sam imao gore ios5 beta 2 JB. Jucer sam stavio official ios5 i JB. Razocaran sam, beta mi je puno bolje radila. Nisam imao ni jednu zamjerku na betu. Ovdje me nervira ponekad zacukavanje i pucanje aplikacija, konkretno puca mi messages. Kud bas on? Baterija drzi normalno, ne grije se. Sad cekam da isprave ovo sve i da mogu normalno koristit mobitel. Iskreno, ne znam kak si je Apple mogao ovo dopustiti.
Jesi napravio clean restore ili si samo napravio update? Nije apple tu kriv jer tebi ne radi messages. Da su krivi, messages nikome nebi radili i svake novine i portal bi o tome pisali. Trenutno su priznali bug sto baterija traje krace na 4S
iPhone 5s 16 GB
meni iOS 5 za sad radi bez ikakvih stekanja itd. baterija mi se cini da malo se brze tosi al nista toliko strasno kao u ovim clancima. Jedino me to sto nema JB jos za iOS 5 jebe :/.
Bookmarks