Nije guzva, ali ne vidim kako je bolje nanovo sve. Kad restoreas on ne kopira stari sadrzaj, nego ga rekonstruira na osnovi backupa. Znaci file gdje su tvoje postavke se ne kopira, nego restore "unosi" postavke za tebe. Isto tako, ostat ce to samo saveovi aplikacija koje imas instalirane prije zadnjeg backupa. Dakle ne moras se brinut, restore je jako dobro sredjen. One preporuke "napravi cisti restore" vrijedi samo za jbane mobitele na kojima su nelegalno instalirane stvari s appstorea, jer backup ignorira tweakove i appove s cydie.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Pokušat ću sa backup-om.....sam prvo treba malo te cydia appove pocistit! Znaci ako mi ostane koji app ili tweak sa cydie koji ne pronađem i obrišem backup nece uspjeti!?
Ne, procitaj bolje. Moraš obrisati sve što je moguće nabaviti na appstoreu a skinuo si s installousa ili syncao preko iTunesa. Sve što se može nabaviti isključivo na cydiji može ostat, jer iTunes ne provjerava takve aplikacije prilikom izrade backupa pa ih jednostavno ignorira.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Prvi put to radim pa mi neke stvari još nisu baš jasne, znaci u itunesu kliknem ma update pa kad on završi idem na restore ili ce on to sam ponudit kad zavrsi sa updateom?! Hvala na pomoći!!!
Ides na restore. Update mozes samo kad ti nije jban. Jednom kad se restorea ce se u itunes pojavit opcija set as new ili restore from backup.
Dali on vrati sta od cydia-e?
Moze se, ali je rizicno. Upravo update jbanog moba je izvor najvise problema, tj. problem se moze pojavit izmedju podverzija. Samo u slucaju cijele generacije softa, npr. 4.x na 5.0 radi restore, inace samo updatea i u toj situaciji su velike sanse da nesto podje po zlu. Ali opet i tu postoji svoje kako i zasto, npr. Geohotovi jailbreakovi nece raditi problem ni u toj situaciji, no DevTeamov dosta sistemskih filevoa premjesti u druge direktorije pa se tu javlja problem.
@zagi_: ne, po treći put![]()
Ja sam od verzije 4.3 do 4.3.3 isao samo update i onda ponovo jailbreak, i to samo od devteamai sve radi OK. Sad cu kad se odlucim na iOS 5 sve na "cisto"
iPhone 5s 16 GB
Updateovi se mogu gledat kao x.y.z. Ako se mijenja x-major update, y-minor update, z-security update/bugfix. Dakle, u tvojoj situaciji nisi imao nista gdje se dodaju novi featuri/stock appovi, no da si radio malo opsirniji update sumnjam da bi sve radilo. Probaj samo updateat na ios5 pa jbat i razuvjeri me. Uvijek mozes napravit clean restore nakon tog.
Ma znam, ali vjerujem da bi vecina radila. Ako bas budem imao vremena, mozda i probam![]()
iPhone 5s 16 GB
Nije mi jasan skroz ovaj iCloud, jel meni on ičemu služi s obzirom da sam korisnik samo iphonea i nikakvih drugih ios uređaja? Shvatio sam otprilike čemu služi, ali mi nije jasno jel mogu ja u svoj "oblak" uploadat slike i slično pa to npr gledat na bilo kojem PC/windows računalo koje mi je dostupno ?
Update uspio, sad da vidimo šta se tu nudi.....FREAKed hvala na pomoći!!!!
Ne, iCloud je predviđen samo za Appleove uređaje. Jedino što kao PC korisnik možeš je spremiti iPhone backup u njega umjesto na svoje računalo, ali to bi bilo to. Eventualno kontakte i notese, ali to ti je preporučljivije imat syncano s gmailom.
Jučer napravio update.
4.3.3. verzija, JB, restore, pa zatim na to iOS 5 i backup na sve to. i čist dobro radi.
pitanje, napraviti JB ili ne?
Znači meni kao korisniku SAMO jednog ios uređaja (iphone) iCluod apsolutno ni u jednom pogledu nije koristan ?
Ali ako dođem kod nekoga ko npr ima iPad, mogu mu u svega par sekundi pokazat cijelu moju galeriju slika i sličnoga na njegovom uređaju ( naravno ako sam prethodno obavio upload tog na svoj cloud) ?
Zna netko kad izlazi onaj potpuni jailbreak za iphone 4, 5.0.0 4.10.01?
na twitteru pitaj @saurik, jedini on zna
iPhone 5s 16 GB
htjela bih staviti ios5, da vidim kaj je to tak fensi smensi![]()
![]()
takoder, htjela bih JB, i koliko vidim, trenutno je semitethered.. sto znaci da kad ga ugasim, mogu ga upaliti, ali uz koristenje onog najosnovnijeg - pozivi, poruke? ili se on digne kao da nije JB?
mogu li preko snowbreeza staviti ios5, i onda sa redsnowom JB? ne bih htjela da mi se digne BB?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
a pricekaj jos malo dok izade normalan jb
ma sprcko mi se mob...nemrem pol aplikacija pokrenut, nemrem uc u imenik i tak topa kad vec stavljam neki ios, da usput i probam i vidim tu peticu
haha
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da, možeš preko sn0wbreeze staviti custom rom bez basebanda, ali jailbreak može biti tethered kao i inače, ili semitethered s ograničenim mogućnostima.
da, stavila sam si taj semitethered... za pocetak ce bit dobarni na 4.3.3 nisam imala previse crasheva, a i skoro pa uvijek sam blizu kompa
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks