Nema unlocka niti najava za isti.
bitno je napomenuti i da nista od unlocka 04.11.08![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Nema unlocka niti najava za isti.
imam samo jedno pitanje.....sto odabrata kada prvi puta pokrecem cyndiu ...user,hacker,developer ??
ma uzmes user ak ces normalno koristit telefon za sebe
i koju god crackanu aplikaciju hocu instalirati ne zeli mi je instalirati pise mi da instalaciaj tog i tog nije uspjela... ?!'!? ne znam sto i zbog cega se to dogada
znam kako ti je hakiaj,ista stvar i kod mene dobro sam ga imo krcatog muzike navigacije i svega,a lijepo pise da ce zajebavat na dev stranici ako samo pregazis stari thethered jailbreak,ode 3-4 sata posla![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Jel vam nakon stavljanja ios5 pokazuje dobro signal? Ja jučer stavio 5 i jb napravio i signal mi je uvijek 1 crticu, bio on na 3g il na edge, jel sam u šumi il u centru grada, uvijek je 1 crtica. Probao sam putem speedtesta provjeriti i brzina mi je bila oko 180kb, znači ima sigurno više od 1 crtice. Napravio sam i novi restore i opet isti problem.
da li je neko radio jailbreak sa redsn0w 0.9.10b2 ? jučer sam napravio sa prvom verzijom redsn0wa i danas sam ponovio sa updateanim redsnow0m i sad me nešto zeza Activator i SB Settings, kad otvorim activator piše mi da je u safe modu i da restartam springboard i kolko god puta da to napravim opet isto i ne mogu maknuti ikonu activatora i sb settingsa sa springboarda. inače radi ok sve i nije u safe modu da mi gore pise onak da je u njemu nego samo kad uđem u activator mi to napiše. Ima neko sličnih problema? I da li netko zna zbog čega je točno updatean redsn0w?
EDIT:
eto našao sam rješenje. Treba ponovo instalirati Mobile Substrate i opet sve radi kak treba. Ak neko naiđe na moj problem postupak je ovakav: otvoriti manage u cydiji, packages, mobile substrate, modify, reinstall, nakon toga respring i ja sam napravio i reboot za svaki slučaj makar mi se činilo da već sve radi normalno.
Neki pišu da su pri reinstaliranju imali problema sa iMessageom, pa sam ga prije postupka isključio i nekon reboota ponovo uključio i zasad mi se čini da sve opet piči punom parom![]()
Zadnji uredio truba13 : 28-12-2011 u 22:21
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
Da li je dosao jailbreak od Redsnow-a? Ako je, gdje ga skinem i posto vec imam stariju verziju, moze link na tutorijal kako upgrade-am sa starijeg JB iOS-a na novi?
Hvala!
Posto nisam bas u toku dali je moguce odkljucati iOS 5.0.1 4.11.08.
Ne treba mi jaillbreak samo mi je bitno da mogu stavit t-com sim unutra
Cjenio bi odgovor![]()
Nije moguce trenutno
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks