Zovem Tele2 SZK da pitam jel ih imaju na raspolaganju da si uzmem jedan i posto dodje i krava kaze u slobodnoj prodaji 2990 a na pretplatu 1990 kn.
Pojma nema, POJMA.
Jel moguce da ga rezerviram pa da ga pokupim kroz par dana dok neprodam S2?
Zovem Tele2 SZK da pitam jel ih imaju na raspolaganju da si uzmem jedan i posto dodje i krava kaze u slobodnoj prodaji 2990 a na pretplatu 1990 kn.
Pojma nema, POJMA.
Jel moguce da ga rezerviram pa da ga pokupim kroz par dana dok neprodam S2?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne ne baš sam ju pitao za prepaid i ona kaže da je samo na pretplatu za 1995 kn a slobodna prodaja 2995 kn.
No dobro nije bitno..
Vjerojatno i ja uzimam EVO 3D, nisam baš sretan jer je S2 bolji, ali dobio sam dobru ponudu, pa bih onda kupio nov EVO i još imao dosta para u džepu.
Tek sam se počeo igrati sa S2 a već ga se rješavam.. nažalost.. nekom drugom prilikom ga možda opet nabavim
Nego što se tiče EVO-a, pretpostavljam da ima S-ON, tj. može se raditi S-OFF i te komplikacije koje mi se uopće nesviđaju kao kod većine HTC-a.. Ali nema nikakav flash counter i slično?
Samo stock ROM i unroot i warranty back?
Čujem kamera na EVO-u je dosta loša, ima neko da me ohrabri i kaže pa ono dosta je dobra?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ok, to nisi bio rekao prije
Ja sam isto prodao S2 jer sam razocaran s njime, koristio sam ga puno od sestrinog muza par mjeseci, kad sam kupio svoj prodao sam ga bez da sam otvarao. Ne mogu na 4.3'' uz onu kriminalnu rezoluciju. A i pretanak je, ne lezi u ruci.
Zato mi je Evo puno bolji. Joss da nema tog 3Da, bio bi zakon
Bookmarks