Kakve su sanse da se on pojavi kod nas??
Ova 3D tehnologija na mobitelima mi se uopce ne svidja.
Specifikacije:
-3D S-LCD capacitive touchscreen
-540 x 960 pixels, 4.3 inches
-1 GB storage, 1 GB RAM
-5 MP, 2560х1920 pixels, autofocus, dual-LED flash
(Stereoscopic photos (2 MP only) & videos; geo-tagging)
-1080p@24fps (2D), 720p@30fps (3D)
-1.2 GHz dual-core processor, Adreno 220 GPU, Qualcomm MSM8660 chipset
-Li-Ion 1730 mAh
Exp. release 2011, Q2
http://www.htc.com/www/product/evo3d/overview.html
http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-3901.php
Zvijer od mobitela![]()
Kakve su sanse da se on pojavi kod nas??
Ova 3D tehnologija na mobitelima mi se uopce ne svidja.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Jedno laičko pitanje budući da ne pratim tu 3D tehnologiju uopće (ne sviđa mi se): jasno mi je da može snimat 3D video pomoću te dvije kamere, no kako funkcionira taj 3D ekran? Taj 3D se vidi bez ikakvih naočala ili sam ja nešto krivo shvatio? Mislim ako je tehnologija toliko napredovala zašto se onda u kinima gledaju filmovi sa naočalama? (ili se barem gledalo prije godinu dana kad sam zadnji put gledao nešto u 3d-u)![]()
Kako vele na mobitelu moraš točno pod 90 stupnjeva gledati u ekran da biš vidio 3D sliku (nisam gledao), a u kinu zbog istog tog razloga moraš imati naočale, jer nemaju svi isti kut gledišta, a i reprodukcija slike je drugčija. Uglavnom kut gledišta
HC4L
hoce li dolaziti ovaj mob u hr?
Sad vidio da ga ima u Vipu. Jel upecao ko ovo čudo?
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3860
Cijena mu je 5300kn
Posjedujem slijedeci mobitel, jedino sto mogu reci sve pohvale, prezadovoljan sam.
Rootan + novi ROM
Mobitel otvara stvarcice na samu pomisao, dok stisnes otvoreno je vec
Cijena jest malo zeznita, ali vjerujte mi, isplati se.
Mobitel pun hvale vrhunski mi je i zadovoljan san s njim jedino obicna kamera mu je malo losija al ostalo
Bok,imam jedno pitanje,imam xperiju arc s,imam ponudu da je zamjenim za HTC EVO 3D uz moju nadoplatu.ARC s je stara mjesec dana i nije rutana ,ima garanciju u vipu.HTC Evo 3D je routani,i koliko znam ili si mislim kad se routa mobitel se gubi garancija.Vlasnik EVA mi veli da može unroutati mob i vratiti ga u prijašnje stanje pa me zanima da li bude vrijedila onda garancija te da li kad je mob već jednom routan i kad se ponovo unrouta stanje jednako kao da nikad nije bio routani.Naime negdje sam pročitao iako se unrouta mobitel neke stvari poput update ne rade,hvala.
Vraća se garancija, a i mob u tvorničko stanje, i sve radi.
Ja mislim da cu se prevrnit sa stolice,vec mi se tipke mute itd itd..huh..Uredaj izgleda tj. i jest masina..Od same velicine ekrana,os-a,do procesora..Ovaj mali klipić izgleda premocno a tek sto bi bilo kada bih ga uzeo u ruke pa se krenuo igrati..can't wait to get it ^^
u se-mark trgovini u inportane centru(glavni kol.) sdm uređaj 3500kn,u vipu je 4999
Koja su licna iskustva s ovim mobitelom?
...a sada u intelkomu 2499 kn bez pretplate.Malo je neobično što mu je cijena na gsm areni sa 430e pala na 220e.Cijena je sada povoljnija.u vipu isto dođe 2500 ali u potrošnji 100 na 24 mj.Ovaj je uređaj u rangu htc sensationa sa još boljim dizajnom,jačom batt,1gb rama,3d. A kod sensationa je prednost što ima kameru od 8mpx i full hd rec.
posjedujem ovaj model vec 7 dana i sve pohvale,presao sam sa samsung i8700,tako da mogu reci da je izuzetno brz. uspio sam cak i prodati dva komada na piku,hehe. sve preporuke.
Evo za 700km neka akcija u Agramservisu Mostar (2god garancije) to je negdje oko ~2800kn, da sam znao prije za ovu akciju nebih se mislio sekunde.
http://knok.ba/artikal/36309/HTC_mobitel_Evo_3D_crna
bio u king krosu na 24 mj.po cca 100kn bez kamata.maestro 12rata,potrošacki od Hipo banke na 24 bez kamata ne moraš biti njihov kljent.
Samo...
Nema
Više
zadnji prodan 17.2.ujutro
Ja zakasnio par sati...
Mislim
Toliko moram dat u vipu odmah 2500kn i još 2g.plaćati pretplatu 100kn.
Vidim da su iz Mobila napravili test ovog uređaja - http://htc.mobil.hr/EVO_3D - Android smartphone s tri kamere? Ipak ne namjeravam kupiit, previše puta me HTC iznevjerio.
@ReiKO,
A cemu stalno linkanje clanaka sa mobil.hr? Ovo je njihov forum, reklame uopce nisu potrebne. Ohladi malo.
Kada ce ICS stici na evo 3d ?
HTC se jos nije precizno izjasnio, poznato je samo da ce za Sensatione stići do kraja ozujka, dok je za Evo 3D i jos nekoliko modela receno da ce doci "kasnije ove godine".
nezna se tocnije datum , jos uvijek ?
I Intersparu 2.499,00kn, može na rate ...
Nije ovo za mene ...
jel ima tko problema da kamera ne slika dobro ? tipa kad je jako sunce vani da slike budu kao crno/bijele ili da previse crvene bude u igri ? frend i ja imamo obojica takve probleme... slika se moze usavrsiti kada manualno postavljas exposure , contrast bla bla bla ali neda mi se bas prije svake slike to raditi, nadam se da ce ics to popraviti ... jer kamera stvarno ima potencijala, slike u kuci i makro su jednostavno prebolesno nesto.... softwerski je problem
Bookmarks