Svi imaju po 2 Samsunga i 1 Nokiu u džepu i sad nitko ne zna to? wtf? -glupi mob pamti sve i vidi se kome su slane poruke, probao sam obrisati sve poruke, pa reset na tvorničke postavke i opet nije nestalo
HELP PLEASE!!!
Tražio sam po forumu ali nema ništa od ovoga što ću pitati, stoga...
-ovo mi je prvi Samsung ikad, trenutno me najviše zanima kako se izbriše popis kontakata kod slanja SMS/MMS poruka? Na SE-u ima tipka ''c'' koja je direktna tipka za brisanje stavke, pa se preko toga kod SE-a obriše u ovom slučaju svaki kontakt u popisu slanja poruka, ali tu nema takve tipke, kako sad onda da obrišen listu zadnjih kontakata?
-i još jedno pitanje: simbol za microSD je bijeli, a pri vrhu na toj ikoni je crveno, ne znam jel to predstavlja nekakvu grešku ili nešto? Jer kod uključenja mobitela sam vidio da je bila bijelo crna, a sad je bijelo-crvena ta ikona... wtf?
Hvala unaprijed na odgovorima, LP.
EDIT: probao sam poslati poruke različitim ljudima pa se popis pomaknuo i više se ne vidi ono što nije trebalo, tako da sam ajmo reć riješio problem, mada se bojim da je taj popis i dalje negdje vidljiv?
Zadnji uredio SE Hondaš : 02-06-2011 u 11:31
Svi imaju po 2 Samsunga i 1 Nokiu u džepu i sad nitko ne zna to? wtf? -glupi mob pamti sve i vidi se kome su slane poruke, probao sam obrisati sve poruke, pa reset na tvorničke postavke i opet nije nestalo
HELP PLEASE!!!
-jel ima uopće ''živih'' ljudi na ovom forumu?
Bookmarks