dal to znači da bi se s winswupom dalo?
aj šalji ak se da
Nije bas svejedno, jer ako koristis NEORIGINALNI RS-232 kabel za seriju x65, MORAS pokrenuti tzv ATEnabler jer inace neces moci update-ti. Kad koristis originalni - tad to ne trebaIzvorno postao Sljaka
![]()
maraschino - PTICICA
dal to znači da bi se s winswupom dalo?
aj šalji ak se da
AT komande bi se trebale dati uključiti iz Developer menia, bar je moguće na svim serijama prije.Izvorno postao 3aTmr
ja se beš ne razumijem u te kratice... daj samo reci kak instalirati taj glupi firmware!
Ak se kabel nekak da pretvoriti ja ću to rado učiniti...
Da, ali opet - dok ne aktiviras, ne mozes koristiti neoriginalan kabel na x65 seriji. To nije tesko aktvirati - postoji mali programcic za to...
maraschino - PTICICA
Aktivirat šta???
Ipak se može???
Ajd redi web adresu za skinut program!
http://www.siemensfreaks.com/php/programi.php
pronađi ATEnabler
maraschino - PTICICA
jesam... i spojio se na dobar com i kad stisnem enable and check AT onda mi piše dole da restartam mobi... dal mobi treba biti uklj. ili isklj.?
Treba biti uključen i onda ga isključiš i ponovo uključiš. To je smisal pojma restartat.
dobro, i šta dalje kad to napravim?
sad su ti aktivirane AT komande na mobitelu i mozes koristiti neoriginalni kabel za sve funkcije (flashing, unlocking i dr.) Sad bi jos mozda trebao patchirati bootcore, ako vec nisi (isto imas na www.siemensfreaks.com). Bootcore moras patchirati da bi mogao pristupiti memoriji moba...
maraschino - PTICICA
al ja imam original kabel... i imam instalirani bootcore patch... kak onda da ubacim firmware???
Bookmarks