dal to znači da bi se s winswupom dalo?
aj šalji ak se da
Nije bas svejedno, jer ako koristis NEORIGINALNI RS-232 kabel za seriju x65, MORAS pokrenuti tzv ATEnabler jer inace neces moci update-ti. Kad koristis originalni - tad to ne trebaIzvorno postao Sljaka
![]()
maraschino - PTICICA
dal to znači da bi se s winswupom dalo?
aj šalji ak se da
AT komande bi se trebale dati uključiti iz Developer menia, bar je moguće na svim serijama prije.Izvorno postao 3aTmr
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja se beš ne razumijem u te kratice... daj samo reci kak instalirati taj glupi firmware!
Ak se kabel nekak da pretvoriti ja ću to rado učiniti...
Da, ali opet - dok ne aktiviras, ne mozes koristiti neoriginalan kabel na x65 seriji. To nije tesko aktvirati - postoji mali programcic za to...
maraschino - PTICICA
Aktivirat šta???
Ipak se može???
Ajd redi web adresu za skinut program!
http://www.siemensfreaks.com/php/programi.php
pronađi ATEnabler
maraschino - PTICICA
jesam... i spojio se na dobar com i kad stisnem enable and check AT onda mi piše dole da restartam mobi... dal mobi treba biti uklj. ili isklj.?
Treba biti uključen i onda ga isključiš i ponovo uključiš. To je smisal pojma restartat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dobro, i šta dalje kad to napravim?
sad su ti aktivirane AT komande na mobitelu i mozes koristiti neoriginalni kabel za sve funkcije (flashing, unlocking i dr.) Sad bi jos mozda trebao patchirati bootcore, ako vec nisi (isto imas na www.siemensfreaks.com). Bootcore moras patchirati da bi mogao pristupiti memoriji moba...
maraschino - PTICICA
al ja imam original kabel... i imam instalirani bootcore patch... kak onda da ubacim firmware???
Bookmarks