Poslao "A" na "3636" i dobio : "Uslugu trenutacno nije dosupna. Molimo pokusajte kasnije." i to vec 3 dana za redom. Mrak tarifa.
Tek sam sad skužio kad sam htio promijeniti paket da su ukinuli web'n'walk i uveli nove internet opcije koje nakon potrošenog prometa imaju spori flat... Konačno i tu malo promjene.S danom 16.05.2011. godine prestaje prodaja web’n’walk opcija te iste više neće biti dostupne za aktivaciju novim ili starim Pretplatnicima. Pretplatnici tarifa Moj najbolji, T-Mobile Total, Mobile 100 (samo w'n'w S), Tarifa po mom (samo w'n'w S) i AHA! će do daljnjeg moći aktivirati w'n'w opciju.
Internet opcija S
Mjesečna naknada: 20 kn
Prijenos podataka u nacionalnom prometu: 0 kn
Promet po maksimalnoj brzini: 150 MB
Internet opcija M
Mjesečna naknada: 50 kn
Promet po maksimalnoj brzini: 500 MB
Internet opcija L
Mjesečna naknada: 75 kn
Promet po maksimalnoj brzini: 1 GB
Više na T-Mobile.hr.
Poslao "A" na "3636" i dobio : "Uslugu trenutacno nije dosupna. Molimo pokusajte kasnije." i to vec 3 dana za redom. Mrak tarifa.
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Ja sam također pokušao deaktivirat web'n walk i aktivirat ovu internet opciju još tamo 31.5. i nikako nisam mogao aktivirat, ni preko Moj T-Mobile stranice, ni preko poruke, sve dok 2.6. nisam nazvao SZK i dok mi oni to nisu napravili, ali nažalost će mi zbog toga bit aktivirana tek 1.7. Sada sam otišao na Moj T-Mobile u namjeri da aktiviram jednu drugu opciju, i također mi javi: "Uslugu trenutacno nije dosupna. Molimo pokusajte kasnije." Također Mrak tarifa.
I na moj.t-mobile već danima stoji tako, nedostupna usluga...valjda nisu sve implementirali.
Deaktivirao 30.5. i 1.6. aktivirao pozivom SZK (jer je moj t-mobile i 3636 bili nedostupni), ali jos nije opcija "aktivirana"
iPhone 5s 16 GB
Jos nis od ovog?
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
Zvao sam danas i rekli su mi da je aktivirano jos 1.6. kada sam nazvao da aktiviram. Kad utipkate STANJE i saljete na 0110 nece se prikazati da imate aktiviranu opciju jer je to flat. I pitao sam kako da onda znam kad sam potrosio MB, kazu da se to ne moze provjeravati. A i radi mi na moj.t-mobile ono Moje opcije
iPhone 5s 16 GB
Početkom mjeseca se nemogu aktivirati opcije jer traje obračunsko razdoblje, pa zato kad šaljete "A" na 3636, "S" ili "STANJE" na 0110 poruke dolaze sa kašnjenjem (Usluga nije dostupna, ili javlja za prethodni mjesec stanje računa".
Od danas bi to trebalo već sve radit.
Ja i dalje ništa ne mogu aktivirati, a stanje je updateano 31.05. i sad uopće ne znam na kojem sam paketu. SZK sam par puta zvao i nikako dočekati da se netko javi...
jep gužva je ovih danačekaj uz onu iritantnu glazbu i netko će ti se javit
![]()
Koju tarifu imas?Ako imas ove nove tarife ne mozes ukljuciti opciju internet.Barem je tako meni receno u SZK.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imam Mrak tarifu...
Bookmarks