Instalirajte Phoenix i na netu pokusajte nac najnoviji flas za N95 te flesajte nokiu preko dead usb. Ako to ne uspije onda je moja preporuka u servis
ovako....prije 2-3 dana sam išao updejtat nokiu n95 preko pc suita i dok se sve to radilo,mali nećak mi je iskljućio kabel od mobitela i nakon toga se mobitel više neće upaliti! Mislim,upali se al samo se vidi "NOKIA" logo i to je to ,samo tako stoji!
Kada ga spojim na komp cuje se onaj zvuk kao da sam spojio novi hardware...ali ga pc suite ne vidi.
zanima me dali je moguce flashat takav mobitel preko nekog toola ili ga moram odfurat nekom na servis da ga reprogramira preko boxa ??
Unaprijed zahvaljujem na pomoći![]()
Instalirajte Phoenix i na netu pokusajte nac najnoviji flas za N95 te flesajte nokiu preko dead usb. Ako to ne uspije onda je moja preporuka u servis
zahvaljujem na brzom odgovoru...javit cu preko dana dok sve to skinem i pokusam uskrsnut taj mobitel![]()
ma nista....preko phoenixa pise flash failed...jer se nemoze upalit mobitel...
nista ljudi..hvala na pomoci ...sutra ga furam na servis...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1g-Onw7qXI4
http://www.youtube.com/watch?v=_6tn_e7rCe8
Pazi koji product i RM code upisuješ...
kad sam vec 100 muka probao probat cu i ovu opciju
to radim sa phoenix 2010.
još nešto..mobitel je kupljen u t-comu ...ali je otkljucan da radi na sve mreze...oce li se nakon ovoga slucajno mobitel vratit u stanje da radi na sve kartice ?
svakako cu javit sta sam uspio napravit...hvala domy![]()
Zadnji uredio deckoxxy : 25-05-2011 u 21:26
neće se zaključati
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
evo koje errore dobijam kada pokusavam preko JAF-a ili preko Phoenixa...
Probao si izvaditi bateriju na 10-ak minuta, zatim umetnuti, započeti flash i kratko stisnuti power tipku kad zatraži? Mob sve vrijeme mora biti isključen.
da,jesam...
ovako mi stoji ekran kad se telefon upali al nema svijetla....
cak se i cuje na windowsima da sam spojio telefon kad se on upali ...al nista se ne dogadja samo dobijem onaj error firmware update failed...
Zadnji uredio deckoxxy : 26-05-2011 u 10:14
To ne valja, ne smije se pojaviti Nokia logo jer onda već kreće bootanje. Nešto krivo radiš...
dal moze smetat to što stavljam v30.0.015 ,a mislim da prije nije bila ta verzija? a neznam tocno koja je bila!
još nešto,možda je nebitno a možda i nije
kad telefon stavim na punjač odmah se pokaže taj nokia logo
Moraš staviti ili isti ili noviji software, nikako stariji jer možeš "ubiti" mobitel.
To s punjenjem je OK, ali kod flashanja ne smije biti. Znači, izvadiš bateriju, namjestiš postavke u Phoenixu (ne zaboravi dead USB), ubaciš bateriju bez uključivanja mobitela, spojiš mobitel na USB, započneš proces flashanja, kad napiše da stisneš power, kratko ga stisneš (ne dugo kao kad želiš uključiti mob) i to je to, flashanje mora krenuti.
Meni ovo malo smrdi na problem s flash driverima ukoliko ih Nokia ima/treba. Isti problem s paljenjem kod flešanja je poznat slučaj kod SonyEriksona ukoliko nemaš drivere.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a gdje mogu nabavit te drivere za flash za n95?
EDIT: UHHH,Hvala Bogu ,mislim da vec imam napretka...probao sam na drugom racunalu koji koristi windows xp i mislim pocinje flashat....javim kad se "sredi"
EDIT 2:
Uh momci.hvala na pomoci i dobroj volji!
napravio sam ga napokon,nadam se da ce radit kako treba...sve 5
ponudio bi vas pivom...al sigurno ste vec 100 puta bili ponudjeni pivom preko interneta
al brijem da je i do kabla bilo malo problema....koristio sam ovaj put drugi kabel koji jucer nisam imao
Hvala još jednom.....Puno srece ubuduce![]()
![]()
Zadnji uredio deckoxxy : 26-05-2011 u 14:43
Meni se potpuno isti problem desava sa nokiu N85 mozes li mi reci kako si uspio rjesiti ovo?
Bookmarks