možda ti pokaže lokaciju odašiljača, u koliko metara ti pokaže taj razmak?
Poštovanje!
Više od mjesec dana mučim se sa netočnim kartama na x10mini pro, kada ukljućim foursquare ili android aplikaciju od facebooka-a ( places), da objavim svoju lokaciju na Facebook, jednostavno mi pokaže lokaciju na kojoj na nisam, jednostavno nije toćan.
Dali je to do mreže t-mobile ili nešto u postavkama zeza?
možda ti pokaže lokaciju odašiljača, u koliko metara ti pokaže taj razmak?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Jel ti upaljen gps? Ako nije onda ti da pribliznu lokaciju temeljem gsm signala, a to je naravno neprecizno.
Naravno da je upaljen Gps, kako bih inaće i radio, rećemo ja sjedim u dvorištu, on meni pokaže da sam ja 500m ili 2-3km, udaljen ovisi gdje sam. Rečemo bio sam u Slav Brodu na savi, i idem preko andoroid fejsa, i po njegovom ja sam u bosni na nekoj planini. Dok CoPilot me pronađe bez problema. Evo danas foursquare opće ne radi, želim da objavim lokaciju, sve bude dobro na fejsu nema ništa. Dali da upalim opciju "koristi bežične mreže"?? Ili možda u postavkama mapsa treba nešta podesiti??
Lokacija ti je određena samo pomoću baznih stanica što je vrlo neprecizno. Provjeri postavke jer iako ti je GPS uključen možda ti nisu portovi dobro podešeni ili imaš istovremeno pokrenuta dva ili više programa koji koriste GPS prijemnik. U tom slučaju samo program koji je prvi pokrenut stvarno vidi GPS prijemnik. Za ostale on ne postoji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kolega ima isti mobitel samo na vipu i njemu pokaže bez problema lokaciju. Znaći samo jedan program da koristim?
Istodobno da.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks