Bezveze. Tako mudar može biti svatko. Početna ponuda je 100kn pa nadalje. Onda još uspostave i obračunska jedinica za plakat. Čisti fail.
Bezveze. Tako mudar može biti svatko. Početna ponuda je 100kn pa nadalje. Onda još uspostave i obračunska jedinica za plakat. Čisti fail.
tebi je fail kada ne trošiš niti se pronalaziš u toj tarifi zato postoji cijela paleta tarifa. Meni se isplati jer sam do jučer bio na knockout 100 a računi su mi od 200-250 kn ovisno kako koji mjesec i samo na razgovore. Sada sam produžio ugovor uzeo phone i promjenio u smart 100 tarifu gdje dobiješ 500 besplatnih minuta, što će mi smanjit račun jer mjesečno imam oko 4-5 sati razgovora uspostava me neće toliko doći koliko i minute tako da je definitvno isplativa tarifa za one koji puno zovu a da ne spominjemo još besplatne poruke i promet. Isprva se i meni tafria činila bezveze ali je zapravo stvarno ok! Malo sam promatrao prošle račune i ušteda bi mi trebala biti oko 50-70 kn po računu a vrijeme će pokazati da li je zaista tako.
Bookmarks