Bezveze. Tako mudar može biti svatko. Početna ponuda je 100kn pa nadalje. Onda još uspostave i obračunska jedinica za plakat. Čisti fail.
tebi je fail kada ne trošiš niti se pronalaziš u toj tarifi zato postoji cijela paleta tarifa. Meni se isplati jer sam do jučer bio na knockout 100 a računi su mi od 200-250 kn ovisno kako koji mjesec i samo na razgovore. Sada sam produžio ugovor uzeo phone i promjenio u smart 100 tarifu gdje dobiješ 500 besplatnih minuta, što će mi smanjit račun jer mjesečno imam oko 4-5 sati razgovora uspostava me neće toliko doći koliko i minute tako da je definitvno isplativa tarifa za one koji puno zovu a da ne spominjemo još besplatne poruke i promet. Isprva se i meni tafria činila bezveze ali je zapravo stvarno ok! Malo sam promatrao prošle račune i ušteda bi mi trebala biti oko 50-70 kn po računu a vrijeme će pokazati da li je zaista tako.
Pa kako to gluposti? Pa da bi potrosio tih npr 500 min trebam platit, posaljen preko 100sms placam, jedino intenet im valja, i po meni to je cisti fail ta tarifa, pa sve te druge imaju iznos unutar pretplate za raspolaganje..
A kome se isplati da odmah u startu bude siguran da ce placat preko iznosa?
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
i tmobile i vip (njihove itarife,extgra tarifa i sve za mene) imaju uspostavu poziva koja se naplacuje van paketa pretplate, tako da nije da samo telac to ima...jedino sto znam da na i300 nije bilo uspostave poziva, ne znam je li tako i na vecim extra tarifama...uglavnom, mama ima sve za mene 400 i uspostava joj ide van paketa...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks