S*ebali su tarife s tom uspostavom poziva, ostajem na smiley
S*ebali su tarife s tom uspostavom poziva, ostajem na smiley
ovo je recimo zanimljivost za smart tarifu za one korisnike koji znaju koristiti t-mobile:
19. Je li cijena za korištenje podatkovnog prometa ista ako se napravi na Tele2 ili na T-Mobile signalu u Republici Hrvatskoj i je li promet napravljen na Tele2 ili T-Mobile signalu uključen u besplatnu količinu koja je uključena u Smart tarifu?
Da, cijena za korištenje podatkovnog prometa ista je za sav podatkovni promet napravljen na području Republike Hrvatske. Promet napravljen na Tele2 ili T-Mobile signalu uključen je u besplatnu količinu podatkovniog prometa u Smart tarifi.
a kak vam se cini ova smart tarifa za bonove? http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...pretplata.html
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
KAKO SAM POSTAO NOVI TELE2 MAGARAC..?
Ukratko ću napisati svoje neugodno iskustvo s ovim mobilnim operaterom pa se nadam da će mnogi potencijalni TELE2 korisnici naučiti iz moje greške te da će TELE2 prodajna mjesta zaobilaziti u širokom luku.
Ja sam bio dugogodišnji pretplatnik VIP-a i odlučio sam se za prelazak na TELE2 isključivo zbog „ promocije zauvijek“ (-50 Kn mjesečno). Međutim, tu pogodnost sam imao 5 minuta a „pogodnost“ pretplate ću imati 24 mjeseca.
Kako je kod VIP-a nositelj ugovora bila supruga, djelatnik u TELE2 prodajnom mjestu je savjetovao da se nakon prijenosa broja iz VIP-a napravi i prijenos ugovora sa supruge na mene. Iako je znao da želim „promociju zauvijek“ očito nije znao kakve je sve zamke priredio njegov poslodavac za one koji mjenjaju nositelja ugovora. Čak sam ga upitao dali će to išta koštati i odgovor je bio negativan. Tako se je ta kultna promocija izgubila između 2 potpisa tj. unutar 5 minuta.
Kako sam ja trebao znati što sve gubim prijenosom ugovora sa supruge na mene kada to niti vaši prodavači neznaju, upitao sam TELE2. Njihov odgovor je sljedeći:
Utvrđeno je da ste izgubili pravo na ostvarivanje promotivnog popusta u sklopu kampanje Zauvijek sukladno Uvjetima korištenja iste, budući da je izvršen prijenos ugovora. Navedeni uvjeti dostupni su putem web stranice www.tele2.hr.Potpisom ugovora za pretplatnički odnos obvezujete se Uvjete korištenja preuzeti na prodajnom mjestu ili iste provjeriti putem web stranice www.tele2.hr.
Znači ja se obvezujem preuzeti „uvjete korištenja“ koje nisam dobio niti na uvid ili nositi PC pa čitati njihove WEB stranice. Pa zar ovakve prevare dopuštaju naši zakoni?
pa na svakom ugovoru pise da se slazete s uvjetima koristenja, koje ste mogli traziti na uvid na prodajnom mjestu kak i pise ako su vas zanimali... problem nije u tome, nego u tome sto vas je djelatnik slucajno ili namjerno nagovoril da promijenite nositelja, a vi niste pitali da li se time sto mijenja osim sto ne kosta...
Ovako,imam Vip pretplatu i rado bi se htio prebacit na smart tarifu od 100kn mjesecno (pretplata).Volio bi znati dali ste zadovoljni tom uslugom i kakva je pokrivenost unutar Hrvatske a pogotovo unutar Zagreba (do sada je u mojoj kuci bio slab signal na 091/098).Kada prebacujem broj sa 091 na Tele2 moram li pripazit na sto?Cujem da se ljudi dosta zale na Tele2 u zadnje vrijeme jer puno njih dobiva prevelike racune za internet koji uopce nisu koristili...Dakle,ako uzimam pretplatu na smart tarifu 100 placam 100kn+10kn radisjke frekvencije+0,25kn uspostave poziva.Nema dodatnih troskova i kvaka?Ima li kakav popust (ili bolji mob) ako bi cijela obitelj presla na tu tarifu?
Znam da je to puno pitanja ali sam uvijek skeptican prije nego sto promjenim operatera
Hvala
ja ću ti reći iz osobnog iskustva i ja sam se prebacija s vipa u tele2 i pokajao sam se jer su mi akciju za prelazak iz druge mreže dobivanje 50 kuna zamraćili,prva 4 mjerseca na tele 2 uopće nisam dobio tih 50 kn nego su mi bili raćuni na tele2 još veći tek kada sam poslao mail udrugi zaštite potrošaća tek su mi onda rješili.Mali miljon puta sam njihovu službu za korisnike zvao za problem ali uopće nisu ljubazni i ne žele ti pomoći za razliku od vip-a.Ja bih na tvom mjestu ostao u vipa jer oni kada dođe do problema raćuna uvjek rješe problem tako da ti umanje raćun u idući mjesec "to je moje osobno iskustvo".Jdino šta bih napravija da mo je sadašnja pamet prišao bih na tele2 ali na bonove jer sam ćuo da je na bonove jedino sve ok. i nemogu te zakinuti
Bookmarks