super da je smart tarifa iz tele2 produljena.
Vec sam se zabrinuo jer meni izlazi 16.3.a receno je da ce se moci produziti do 15.3.
Svidja mi se sto dobijem sms da mi je tarifa izasla tako da ne mogu potrositi cijeli bon a da niti ne znam.
super da je smart tarifa iz tele2 produljena.
Vec sam se zabrinuo jer meni izlazi 16.3.a receno je da ce se moci produziti do 15.3.
Svidja mi se sto dobijem sms da mi je tarifa izasla tako da ne mogu potrositi cijeli bon a da niti ne znam.
na stranici tele 2 piše:
Uvjeti korištenja tarife SMART s opcijom Smart za Tele2 korisnike bonova
1. Aktivacijom tarife Smart s opcijom Smart (u daljnjem tekstu: Tarifa) Tele2 korisnik bonova (u
daljnjem tekstu: Korisnik) prihvaća ove Uvjete korištenja tarife Smart s opcijom Smart za Tele2
korisnike bonova (u daljnjem tekstu: Uvjeti korištenja).
2. Tarifu mogu aktivirati svi korisnici, osim korisnika na tarifama Pričalica, Zero In, Zero Out,
Mobilni Internet i Međunarodna tarifa. Prijelaz na Tarifu nije moguće ostvariti ukoliko Korisnik ima
aktiviranu Knock-out opciju Zero.
3. Tarifa iz ovih Uvjeta korištenja dostupna je za aktivaciju u promotivnom razdoblju od 01.
prosinca 2011. do 31. ožujka 2012. godine.
@Tele2
Imam smart tarifu 100 potpisan ugovor na još godinu i pol zanima me budući da mi se potrošnja povećala na 200 kn ako prijeđeme na smart 200 da li će mi se prilikom raskida ugovora po vašem modelu za izračun penala obračunavat 200 kn kao mjesečna naknada?
A kako sad provjeravam besplatne minute razgovora?
mama ti sestra!
Bookmarks