Osnove windowsa...
My Computer > desni klik na drive koji je kartica > Properties > pise pod File system.
Osnove windowsa...
My Computer > desni klik na drive koji je kartica > Properties > pise pod File system.
Kad rootojem svoj wildfire s hoću izgubiti kontakte sa njega, tj. ostat će samo što je na kartici snjimljeno ?
HTC Wildfire S
Najbolje (najsigurnije) je pretpostaviti da ces izgubiti sve sto nije na kartici.
Dođem do ovog koraka 5. i kad držim pover i volume down dugme ništa se ne desi i kad pustim samo se upali normalno telefon
Hold down the "power" button and the "volume down" button for a few seconds till you see the HBOOT screen.
HTC Wildfire S
Ne znam kako tocno radis i grijesis li mozda negdje...
Trebalo bi ovako - stisni i DRZI volume down, kratko pritisni power (koliko je potrebno da se mob upali), nastavi drzati volume down dok god se ne pojavi inicijalni logo (ili najmanje 5 sekundi ako hoces tako).
Je li moguće da mi nije htio da pokrene taj proces zato što sam imao malo interne memorije slobodno ?
HTC Wildfire S
Ne! To nebi smio biti razlog.
Očigledno si negdje griješio.
Recimo najprije pritisnuo power tipku, a zatim volume down, ili nešto slično. Power se pritišće uvijek zadnji.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Vidim da ti nije bas jasno ovo oko HBOOT-a, recoveryja i slicnih alternativnih boot metoda.
Nista od toga nema nikakve veze ni sa glavnim OS-om ni sa kolicinom memorije.
Imam jedan mali problemcic, vec mi 5 dana ne radi sinkronizacija kontakata sa gmail-om, svi ostali racuni se sinkroniziraju bez problema osim kontakti sa gmail-a.
Izbaci sljedecu gresku: Trenutno ima problema sa sinkronizacijom. Uskoro ce opet raditi normalno.
Ima li netko kakav savjet ili rjesenje za navedeni problemcic?
Imam dosta slobodne memorije oko 50MB tako da nije do toga. Mobitel nije rootan, vec sam probao i obrisati sve kontakte i uvesti ih u google racun, a sa moba sve zbrisati i taj nacin ne radi. Nebi bas isao na opciju da ga vracam na tvornicke postavke pa sve ispocetka. Pa zato ljudi pomagajte.![]()
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Ljudi pitanje ako je mob zaključan na neku mrežu može li se rootat i da stavim neki drugi rom. Još jedna stvar javlja mi mob da postoji update i kad ga skinem neće ga instalirat jer kao imam neki drugi software u mobu a nisam ništa takvog radio pa mi preporuča da sve vratim na prijašnju verziju, a ja nemam pojima kako pa bih vas molio za pomoć.
Dajte ljudi krenite malo citati sto je vec napisano...
Vec je stvarno bezbroj puta receno da rootanje nema nikakve veze sa unlockom.
Normalno da se može.
HTCdev nema nikakve veze s rootanjem.
Osnove pročitaj u FAQ u mom potpisu.
Za tutoriale o rootanju i ostalom pogledaj na forum.xda-developers.com
ovo sam našao na jednom forumu:
"A Wildfire S with unlocked bootloader or S-OFF. If you're still on S-ON, you will need XTC-Clip to make it work. So far, noboby has cracked the S-ON on the Wildfire S via software."
Dali to znači (S-OFF S-ON) da je mob zaključan ili otključan ?
Ne, to se odnosi na bootloader.
S-OFF-otključan bootloader, S-ON zaključan
Mozda bi bilo vrijeme da pocnes malo citati vec napisane teme, tutoriale i FAQ-ove, cini mi se da je ovo sve sto pitas vec spomenuto i objasnjeno.
Koliko znam, paljenjem sa VolDown+Power ulazi se u HBOOT mode gdje onda pise jel S-ON ili S-OFF.
Prije mjesec dva dana, sam otkljucavao bootloader preko htc dev stranice, i mislim da sam ga otkljucao, ne sjecam se kako se moglo provjeriti. Uglavnom, došao sam do zaključka da je boot loader otkljucan.
Sinoc sam pokusavao 6 sati rootati telefon, i nikako. Tek sad skontah da to S-ON znaci da je bootloader zakljucan. Nisam znao da to ima veze s tim.
E sad, nakon toga sam radio factory reset, pa me interesuje da li factory reset zakljucava bootloader? Tj. da li opet moram otkljucati bootloader, pa tek onda pokusati rootati telefon.
Mozda mi je zbog toga izbacivalo da je CID broj pogresan, pravio sam i goldencar, mijenjao neke stringove na windows za dodavanje adp-a itd... (sjebao windowse)
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Ok hvala našao sam i meni je S-ON, sad opet pitanje kako mogu otključati bootloader jer ako sam dobro shvatio ako nije otključan ne mogu mob rootati.
http://htcdev.com/bootloader
Samo pazljivo prati uputstva.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
da sve je ok do 8.koraka kad u cmd upišem potrebne podatke meni javlja grešku i ništa se ne dešava
Bookmarks