Vrlo vjerojatno nije crkao,jer to ne crkava samo tako. Najvjerojatnioje tvoja ploča ne podržava tu grafičku karticu. Malo napiši o kartici pa ćemo dalje...
prije god dana mi je odjednom prestala radit grafička na pci slotu...izvadio sam ju i do sad sam koristio onu integriranu na matičnoj...i danas kupim novu grafičku i stavim ju unutra i neće opet...naravno u biosu je podešeno da je primarna ona na pci slotu...al jednostavno ju ne prepoznaje...bios sam update-ao na zadnju verziju...matična je asrock k8n68pv-glan...zanima me jel moguće da je krepo pci slot?
Vrlo vjerojatno nije crkao,jer to ne crkava samo tako. Najvjerojatnioje tvoja ploča ne podržava tu grafičku karticu. Malo napiši o kartici pa ćemo dalje...
pa prvo je bila ati radeon x550 gore...i prestalo je radit...naravno posumnjo sam u grafičku al sve do jučer nisam kupio drugu...i jučer kupim 8500gt i vidim da neće ni ta..
Onda bi se moglo reći da je slot dobio po ušima.
Skini ju s ploče i pokušaj instalirati najnovije drivere za chipset pa ju vrati i pokušaj opet uz prethodno postavljen primary graphic adapter na PCI ex u BIOS-u.
Ako ne uspije,vjerujem da je to to. Nažalost.
Bookmarks