...a čuj, jesi probao sa soft resetom, odnosno malo vađenjem baterije? Odnosno ako ga koristiš puno (dugo), dobro bi mu došao i hard reset ili usnimavanje ponovo WM gore, ako ti hard reset ne riješi stvar.
Pozdrav svim...
Imam problema sa HTC touch HD telefonom... Radi mi po par dana, idem na net i sve je ok.. Ali onda nastaje problem, zamrzne se ekran i uopste mu neradi meni! Sat uredno radi, mogu da primam pozive ali i ne da se javim na njih...!? Znaci tako zamrzne i posle 10-15 minuta krene da radi... Svaka pomoc dobrodosla.. Unapred hvala
...a čuj, jesi probao sa soft resetom, odnosno malo vađenjem baterije? Odnosno ako ga koristiš puno (dugo), dobro bi mu došao i hard reset ili usnimavanje ponovo WM gore, ako ti hard reset ne riješi stvar.
HC4L
Vadio sam bateriju, restartovao ga (olovkom u onu crvenu tacku) i nevredi... Evo Sad cu probati taj "hard reset"...Samo bih te molio da mi pojasnis... Znaci drzim "volume" gore i gasim/palim tel?
...usput hard reset ti briše sve iz mobitela, tako da napravi buck up ili sinkronizaciju. Točni hard reset za tvoj model neznam, baci pogled na: Hard reset PDA uređaja
Zadnji uredio joker : 21-03-2013 u 12:08
HC4L
I meni se isto desilo. Dakle držao sam telefon spojen preko USB kabla sa računarom i kada sam ga iskopčao i pokušao da stisnem neko dugme ništa nije radilo. Uradio sam i hard reset ali kada se windows podiže traži da potvrdim stiskanjem na screen ali ja ne mogu, pošto i dalje ne radi :-(.
Zadnji uredio sjprs : 07-08-2011 u 09:13
Bookmarks