meni su dosta puta ukrali mobitel.. nisam nikad prijavila jer mislim da oni tamo neće prstom maknut da nađu to.. al možda ćeš ti imat sreće)
meni su dosta puta ukrali mobitel.. nisam nikad prijavila jer mislim da oni tamo neće prstom maknut da nađu to.. al možda ćeš ti imat sreće)
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Vidis kako lose razmisljas..da si svaki put prijavila kradju uredjaja, pomogla bi drugima.Jer kada na kraju godine ( kada se rade godisnja izvjesca) PP ima gomilu nerjesenih KD budi sigurna da ce u toj PP neko dobiti po glavi i drugi puta ce dva puta razmisliti da li ce neciji problem staviti u ladicu ili ce barem pokusati rijesiti KD
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kao prvo cijela stvar pracenja moba mora ici preko suda, policija to ne smije na svoju ruku! Meni je prije par godina ukradena njoka 6630 tak da sam sve istrazivao. Istina u zadnje vrijeme se vise traze mobovi i pronalaze al ipak male su sanse ak se nema veza. A preko suda je gnjavaza. A sto se tice mjenjanja imei tu su mnogi u zabludi, on se ne mijenja tj ukuca se taj novi imei al pored njega odasilje se i onaj stari. Cuvajte mobitele!
Bookmarks