Da se odmah predstavim ja sam Marko.. Pozz svima. Ovoga danas mi je dok sam isao doma ukraden mobitel i dali mozda ima netko neki savjet sta napravit osim javit policiji i to sve? Jel ima tko iskustva s tim i jel vam bio pronadjen mob?![]()
![]()
Da se odmah predstavim ja sam Marko.. Pozz svima. Ovoga danas mi je dok sam isao doma ukraden mobitel i dali mozda ima netko neki savjet sta napravit osim javit policiji i to sve? Jel ima tko iskustva s tim i jel vam bio pronadjen mob?![]()
![]()
Ali i uz sve to, nemoj se previše nadati. Neće se previše obazirati na krađu mobitela koje danas kupiš uz grincajg u trgovini.
a ispricavam se ako sam fulao temu, ali tu stvarno ima previse toga tako da.. a sto se tice mobitela ja sam prijavio kradju i sad cu za koju minutu otici odnijet kutiju sa IMEI-om. jer ako je stvarno tako lako zaboravit na mob, pogotovo ovako oskuplji, onda stvarno banana...
Samo ak imas nekog u policiji mos ocekivat da ce se nes napravit a na normalan nacin nemoras se ni nadat...
a mozda i ima nade.. necu bit pesimističan, ali niti previše optimističan. vrijedi se potrudit jer štedio sam za ovaj mob i puno sam živaca izgubio zbog njega..
a jel možemo možda znati o kojem mobitelu se radi (marka, model)
zainteresirao sam se
i, iskreno se nadam da ceš nac taj mob, samo pogledaj u moj džep, ja sam ti ga ukrao
EDIT: Drugi apriltj. ovo da je mob. kod mene ne stoji, nisam ti ga ukro, nemoj me optuživat
![]()
Ako imas koga u policij da stoji iza tebe,i da pokrene postupak pracenja preko imei koda tvog mobitela,uspjeh je 100%,a ako nemas... Sretno anyway!
hehe.. mobitel je nokia n95 i stara je samo 5 mjeseci. i jedno pitanje imam.. zašto ste svi tako nekako pesimistični??? pa ne vjerujem da je naša policija baš tako neučinkovita!
nazalost je..
a nemojte ga zezat...meni nebi bilo lako, i zbog novaca, i zbog toga sto sam opljackan
sorry na ot, jel n95 8gb ili obicni?
ne sumnjam u policiju, nego, koliko oni imaju prijava o krađama, pa im se neda trošit vrijeme na to....
BTW. ako je broj na pretplati, sovi SZK operatera da ti blokiraju broj i traži novu karticu.
zaustavili, čopili, odnijeli...
Onda to izvedi na policiji kao prekrsajnu prijavu,pa te nece moc odhebat. Da si ga tek tako izgubio,najvjerojatnije ti ne bi isli trazit mob,al kad si vec napadnut i opljackan,lijepo napravi prijavu u policijskoj postaji,i oni su onda duzni pokrenut proces trazenja. Kontaktirat ce s firmom koja je napravila mob,dobit tocnu lokaciju gdje se mob nalazi,i prikobeljit lupeza...![]()
Zadnji uredio Smuchac : 02-04-2008 u 20:06
ma jok, odkud ti to...bemti kak nikad ne cujem da su nasli mobitel....kako oni detektiraju di je mobitel, imaju oen naprave ko kad mine traze pa idu po kvartu
ne ozbiljno, zar nije prek kartice da se trazi prek signala..ako kartica bacena il neaktivna kako se moze prek imei broja nac??
i ako se moze detektirat, zar nije da mogu samo stanicu na koju je spojen mobitel, znaci kvart, i kak ce u kvartu murja nac mobitel..ako se vec tako nalazi, zar se ne moze skuzit koja je nova kartica unutra, pa kontaktirat karticu il saznat prek nje adresu i ostalo na kupca il korisnika ako je prijavljen...
bas me zanima, svi pricaju nađe murja mobitel zmirecki ak im se da, al ne vjerujem bas, od kud vam to da prek imei broja dolaze do tocne tocke di se mobitel nalazi?!?
bio nekad oglas...
jesam. sve sam vec prijavio.
pa... to je bilo kad sam se vracao iz skole na pesecenici.. mene i frendove zaustavili i otišli mobovi papa. jednog su pustili jer je rekao da je iz dubrave, al ocito nije cuo mene i frenda kad smo isto rekli da smo iz dubrave.. jedino sto je frend pokupio samar, ali to nije spomenuo kolko mi je rekao.
Bookmarks