Prema informacija kupnja aplikacija s Vipa je moguća, problemi bi trebali biti riješeni.
Izgleda da radi. Nemam trenutno registriranu karticu pa ne mogu provjeriti, ali više ne javlja onu standardnu grešku da aplikacija nije nađena kao što je prije.
Mogu potvrditi da radi.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Market promijenio ime u Google Play i povodom toga su neke aplikacije na akciji opet, po $0,49
https://play.google.com/about/
Aplikacije na akciji
evo onda ću pitati ovdje:
Koje aplikacije se definitivno isplati kupiti?
Zadnji uredio yager : 07-03-2012 u 21:42
Da i upravo zato sam pitao u zasebnoj temi, a ne ovdje gdje se nabacuju osobna mišljenja...
Ono što nekome treba će svatko sebi probrati od ponuđenih, ali cilj mi je dobiti popis na kojemu će biti zastupljene sve kategorije aplikacija sa svojim najboljim predstavnicima. Npr. meni je najbolja za internet radio "TuneIn Radio Pro" i onaj tko treba internet radio s njome neće pogriješiti jer je i odlična i jeftina - definitivno se isplati kupiti!
Naravno da ću kupiti ono što mi treba. Naravno da je nelogično kupovanje jer netko kaže da je dobra... (!?) Molio bih konkretan odgovor, nema potrebe za pametovanjem...
Ali za pretragu na marketu "internet radio" dobijem brdo ponuđenih - i kako sada da ja znam koja je najbolja ako ne nađem negdje popis top aplikacija? Netko ipak treba provjeriti i reći da je dobra!
https://play.google.com/store/search...t+radio&c=apps
Pokušao sam započeti listu najboljih aplikacija kako bi netko tko kupi android mogao jednostavno vidjeti za što se priča da valja...ali zatvaranjem teme, brisanjem "offtopic" postova sam shvatio poruku - konstruktivne teme i postovi nisu dobrodošli...
P.S. U temi o android marketu i kupovanju aplikacija sam pričao o tome koje su aplikacije na android marketu najbolje za kupiti - nemože biti više ontopic...ali vjerujem da sam svjedno opet offtipic...![]()
Po meni, sasvim je dovoljna spomenuta tema Android aplikacije koje preporučamo, njena je namjena upravo ta o kojoj pricas, da bi novi i neiskusni vlasnici Android uredjaja imali otkud krenuti. Dobre i korisne aplikacije bi trebale zavrsiti tamo bez obzira jesu li besplatne ili ne. (Ako je aplikacija navedena tamo a nije besplatna, za pretpostaviti je da je toliko dobra da je se isplati kupiti.) Hoce li netko na kraju platiti za nju ili ce ipak koristiti piratiziranu verziju ovisi iskljucivo o pojedincu i njegovim moralnim vrijednostima. Osobno, ako je aplikacija dobra i meni korisna a placa se, onda je treba platiti. Osobno na mobitelu nemam niti jednu jedinu ilegalnu aplikaciju, no to sam ja, znam da mnogi ne razmisljaju tako niti im je to bitno.
I ajde sad dosta off-topica.
pozz, da ne otvaram novu temu, mislim da je tu najbolje.., dal se može promjeniti email adresa na marketu (sad google play) na neki drugi nači bez da se resetiraju postavke? mogu samo dodati još jedan mail, dok ovu prvu nebrem obrisati da bi ova druga bila primarna. mobitel nije rootani
To sam napravil i imam dodanu novu mail adresu (x2) na marketu.., al bi htel ovu prvu izbrisat (x1), da mi samo ova druga ostane. Al to nije moguce putem postavki, jer se sve dosad skinute aplikacije vezale za prvu adresu.
Što zapravo hoćeš?
Prvo kažeš da želiš promijenit mail u marketu, a sad da želiš obrisat account(mail).
Settings > Applications > Manage Applications > Google Apps > "Clear data" > OK i zatim dodaš novi account
Kolko vidim svaki account ima opciju Remove account(settings-account-klikni(tapni) na account-remove account). Jesi to probao?
Nisam nikad imao potrebu mijenjati account pa nisam baš upućen detaljno u to.
Ovak ocu samo izmjeniti (X1) account sa (X2) na marketu. Na setings-account nemogu izbrisat Google (X1) račun, piše "this account is required by some applications. you can only remove it by resetting the phone to factory defaults"
ugl.ocit da je reset jedina opcija
OK, da skratimo pricu - ima dobar razlog zasto te telefon pri prvom pokretanju trazi da se ulogiras google acountom. Taj account od tog trenutka postaje primarni i osnovni, hrpa softvera se veze na taj account i postaje ovisna o njemu, te taj account postaje prakticki nepromjenjiv. Dakle ne, koliko ja znam ne mozes ga samo tako zamijeniti nekim drugim, mislim da je jedini nacin da to napravis factory reset. A siguran sam da znas sto to znaci.
Postoji u TitaniumBackup pod Prefrences, dolje pri dnu Android Market settings i tu onda biraš Account for Android Market (Specifies the account used by Android Market for downloads and purchases). Meni nudi samo moj mail na popisu izbora, a vjerujem da će tebi dati i taj tvoj drugi pa probaj time promijeniti pa ako to neuspije, malo se onda poigrati s marketom i tamo mijenjanjem, brisanjem aplikacija koje si kupio, možda pobrisati cashe i/ili update Marketa, postoji i ponovno pokretanje marketa mislim - reset: http://forum.xda-developers.com/wiki...et_Application
Možda naći aplikaciju koja je odgovorna za spremanje info o računima pa njoj obrisati cashe...Npr. ja sam pobrisao sony ericsson sync i više mi ga ne nudi na popisu izbora računa - jer SE sync je je ugašen kao usluga. Tako možda za google pobrisati cashe (ne aplikaciju).
Ali generalno, skinute i kupljene aplikacije su vezane uz tvoju mail adresu - pa je sasvim logično da napraviš reset ako mijenjaš mail (čak i ako nađeš opciju promjene primarnog maila bez reseta)...jer na taj mail se veže brdo ostalih stvari (aplikacije, kontakti,kalendar, e-mail,...). Čist početak je najbolje rješenje. Ali evo pokušaj sa titanium backup štogod i pronjuškaj po xda-developers (ako tamo nema nešto o tome onda se ni nemože)![]()
Documents to go - na akciji do 24.3.2012. za 4,99$ (Inače je 15$ ili 30$, kao 15 je isto bilo popust 50%)
https://play.google.com/store/apps/d...c3RvZ29hcHAiXQ..
Smart Keyboard Pro - 1,31$ već traje par dana
https://play.google.com/store/apps/d...Ym9hcmRwcm8iXQ..
Zadnji uredio mlesic : 21-03-2012 u 20:35
OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) - na akciji za 0,99 $ ...traje 3 dana od 10.5. mislim
Na appbrain se može filtrirati aplikacije po price reduced...pa uhvatiti akciju...Ja sam ovaj officesuite uhvatio kad je bio 2,99$ ali očito sam mogao još povoljnije...
Također, MyBackup Pro - 2,99$ na akciji
Zadnji uredio mlesic : 11-05-2012 u 12:57
Tapatalk 2 je na akciji za 1$, navali narode i ne zaboravite ugasiti onaj dosadni signature![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Drop sync pro je na popustu ovaj tjedan. Odlican app, preporuke.
Google za programere uvodi mogućnost odgovaranja na komentare aplikacije postavljenih na Google Play. Ovu mogućnost programeri za Android odavno traže, a za sada pravo odgovaranja imaju oni s titulom Top Developer.
Mogućnost odgovaranja na komentare svi bi programeri trebali dobiti uskoro. Kako je ova mogućnost za sada u fazi testiranja, pretpostavlja se da će javna dostupnost biti objavljena na konferenciji Google I/O koja se održava ovog mjeseca. Ovo je velika stvar za programere koji drže do svojih uradaka. Primjerice, već godinama korisnici umjesto e-mailom pitanja postavljaju u komentare na koje je nemoguće odgovoriti.
Očito je da Google programere za Android želi usrećiti, a koliko je ovo ispravan način, ostaje za vidjeti.
Izvor: BUG
Hvala Bogu. Bilo je vec krajnje vrijeme. Dosad se svako malo u opisu aplikacije nadje nesto tipa "Saljite mi pitanja na mail, ne mogu odgovarati na komentare!".
Samo kako funkcionirao to odgovaranje?
Dobije se obavijest o odgovoru; kao na fejsu recimo da odgovor ide odmah ispod komentara ili samo kao novi komentar pa traži u moru komentara odgovor?
Nisam pratio tu funkciju kod top developera sada pa ne znam
Aplikacije na popustu na Marketu, uglavnom igre:
https://play.google.com/store/apps/c..._SeasonEndSale
Zna li se mozda dokad ce trajati taj popust? Piknuo bih si Business Calendar, ali nemam novaca na kartici do ponedjeljka...
Bookmarks