Da.
A to mi je taj Home tab gdje je popis kao nekih preporuka aplikacija za mene.
Na to mislite?
Valjda ce to vratiti i na nasim lokacijama. To mi je bilo super za isprobavanje novih aplikacija ...
Volio bih da mi ne pokazuje te featured appove, ili kad ih već mora prikazati neka ih vrti u krug svaki put kada upalim market. Verzija 4.1.10 multi dpi
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma mene zivcira kaj je sad na tom home ekranu popis "Recommended for you" aplikacija, koji je skroz bezvezan i 90% toga su igre, a imam mozda dvije igre na mobu.
Featured apps je malo iritantan kad se ne promjeni lista duze vrijeme, ali kazem opet je dosta korisno jer se prikazu nove aplikacije koje cesto znaju biti zanimljive...
Uspio sam.na nekom forumu iskopati informaciju da su za sada te Featured apps dostupne samo na US prostoru...
Recite mi jel normalno da svako toliko, recimo jednom tjedno barem dođe do ažuriranja i nadogradnji odjednom nekih 5 aplikacija?
Evo baš prije 5 minuta mi je Xperia ispustila milozvučan ton ravno 5 puta zaredom.
I, ako jest normalno, zbilja ne kužim kako baš tih 5 app se ažurira u točno minutu? Ovdje pod pojmom ažuriranje mislim-nadogradnja aplikacija jer obično stoji i verzija (Messages+, Gmail, Contacts+...).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A zašto ne bi bilo normalno?
A najbolje da će ti obavijesti dolaziti u realnom vremenu...
Ažuriranja se provjeravaju periodički, sustav prijavi što god je dostupno u tom trenutku.
Hmm, i meni nije bilo jasno, ja sam isto mislio da updejtovi idu real time.
Pozz,trebam skinuti na mob.zadnju verziju Play Storea(slučajno obrisao)pa ako netko ima kakav link free downloads...
hvala.
Google Play, verzija 4.3.10
Evo ga:
link
4.3.11 je zadnja verzija. Imaš mirrore na android police stranici http://www.androidpolice.com/2013/08...3-11-teardown/
hvala na linkovima,
ali ništa ne igra jučer sam uspio skinuti zadnju verziju PS ali kada želim pokrenuti odmah me izbaci van,a danas nemogu ni skinuti vaše linkove jer kaže
file can harm your device(ukratko).
Vratim na mob.tvorničku verziju PS 3.9.16 i opet me odmah izbaci van.....
Htc One S
Obriši data od playstore?
Beautiful Widgets Pro 50%
https://play.google.com/store/apps/d...autifulwidgets
Siemens MT50->Siemens M55->Siemens CXV65->Nokia 6233->Nokia E66->Nokia E5->Xperia X10i->HTC 7 Pro->iPhone 4-> Galaxy S3->Galaxy A5 (2016)->Galaxy A8+ (2018)->Galaxy Note 10+->Galaxy S22->iPhone 15 Pro->Galaxy S25 Ultra
VNC Viewer postao besplatan (bio 10$)
https://play.google.com/store/apps/d...viewer.android
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izgleda da samo nesigurna verzija je free, tako da ako ste na Windows 8 vjerojatno je bolji Microsoft Remote Desktop.VNC Viewer can establish standard (insecure) connections to:
* VNC 5.x with a Free license, from RealVNC.
* Mac OS X 10.4 or later with built-in Apple Remote Desktop/Screen Sharing enabled (System Preferences > Sharing). Note this does not apply to PowerPC Macs running 10.4 (Tiger); install VNC-compatible Server technology instead.
* AMX touch panels.
* Third-party VNC-compatible Servers.
VNC Viewer can establish secure (authenticated and encrypted) connections to:
* VNC 5.x with a Personal or an Enterprise license, from RealVNC. 30 day trials are available.
* Legacy VNC Enterprise Edition 4.x, from RealVNC.
* Legacy VNC Personal Edition 4.x, from RealVNC.
To ne možeš uspoređivati jer RDP i VNC nisu ista stvar, ne koriste isti protokol. Za RDP na Androidu prepoučam 2X Client, mislim da boljeg nema.
Nisam siguran dali treba novu temu otvarati pa po potrebi prebacite, uglavnom viđao sam često i akcije na Amazon Appstore.
Trenutno je besplatna aplikacija Swype Keyboard. Vjerujem da ste čuli za nju
I igra Worms 2: Armageddon.
Zadnji uredio .andro. : 21-03-2014 u 21:29
Što je Amazon.com kao appstore dostupan kod nas?
Izgleda da je, ja sam instalirao na Nexus 7. Imaju upute na linku, samo se skine instalacija i prijavi sa Amazon accountom.
A kaj s karticom? Znam da je prije zahtijevao američku karticu
Amazon Store je oduvijek dostupan kod nas, jedino za plaćanje ne znam. Ja sam isto s njega skidao neke besplatne stvari. Amazon (američki) inače bez problema prihvaća hrvatske kreditne kartice, kupujem sa njega robu već godinama. Konkretno sa njihovog app stora nisam nikad pokušao ništa kupiti ali izgleda obećavajuće.
Bilo je priej problema(cca. dvije godine negdje) sa appstoreom. Mislim da je on prihvaćao samo američke kartice i podatke. Znam da sam bio pokušaivao ga osposobit al nije htio. Već samo i zaboravio sve detalje.
Ovo znam za shop ko shop, to sam bio naručivao neke stvari.
Kartice uglavnom nisu problem jer danas valjda svaka kreditna pa i obična kartica radi u cijelom svijetu, problem je shipping.
Bookmarks