koju točno grešku javi?
jesi probao sa nekim drugim mailom?
pozdrav!
ima problem s postavljanjem gmail accounta. prilikom postavljanja email-a, pita me za tip accounta (yahoo, gmail, hotmail...) ja odaberem gmail i naravno traži username i pass. ja to uredno napišem i loada nekih pola min i nakon toga stavu user terms i nakon acceptanja se ne želi spojiti i javlja da se sa tim podacima ne može spoji i ponudi ponovno da upišem adresu, username i pass i tako svaki put.
jel se nekome to već dogodilo i dal postoji neki "ručni" način za postavljanje gmail accounta.
hvala
koju točno grešku javi?
jesi probao sa nekim drugim mailom?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
evo sve je proradilo samo od sebe. ali javljaju mi se cijelo vrijeme problemi sa aplikacijama... ne želi otvoriti ovi store iz menija, ne želi otvoriti facebook iz menija nego samo ako ih otvorim putem nekog browsvera... a kad smo kod fb, ne mogu ni uninstallat neke aplikacije...??? mogu uninstellat twitter, ali ne i facebook. any idea? inače, mob je skroz nov i kupljen je u mobisu zanči otključan... ovo mi je prva smartphone nokia i nemam uopće iskustva s symbianom tak da svaka pomoć je dobrodošla. jedina kaj sam napravil je update svih programa koje je ponudilo.
Bookmarks