mobitel je super brz i sve je lako raditi kad ima isti procesor i kolicinu rama kao i xperia arc tako da bi ga se moglo nazvat i "xperia arc mini" . na gsmarena ima vrlo dobra i detaljna recenzija i potpuno objektivna te je stvarno takav kako su ga opisali . za njihove standarde video i slike su tek prosjecne no meni su vrlo dobre . mp3 muzika je i sa dobivenim slusalicama super . malu microsd karticu sam zamjenio sa vecom 8 gb karticom tako da sad nema problema vise sa prostorom a zahvaljujuci malo kopanju po ovom forumu nasao sam i par hd igrica u smanjenoj rezoluciji . nije da bas igram se na njemu ali sve idu super brzo iako meni malo je mali ovaj ekran za dobro igranje jer je sve nekako sitno i nije bas kao na 4 ili vise inca ekranima . za sad u ovaj tjedan dana koliko ga imam se radi za 5 osim baterije . stvarno je slaba 3 inca ekran i 1200 mAh bi trebalo biti dosta za barem 2 dana a meni izdrzi jedva 1 dan, a jos stvarno mobitel ne koristim puno . od kad se pojavila sam na tele2 smart 60 tarifi , znaci 100 min ragovora , 50 sms i 1 gb i kad kazem da ni te ne iskoristim u mjesec dana onda je jasno koliko koristim mobitel a i igrice ne igram osim malo ovo koje sam isprobavao dan dva tek toliko da vidim kako izgledaju , par pjesama poslusam i max pola sata na intrnetu i to je to . par poziva na dan a sms sam ljen tipkat pa uglavno i kad saljem di koju sms pisem je nesto kratko i brzinski . osim baterije sve super . za svoju cjenu bilo u slobodnoj prodaji ili na preplati mislim da je dobra ponuda i da se nisam zeznuo kad sam ga uzeo . a i nema nikakvog zujanja kao kod mini pro kako citam da se zale na to svi kod njega

, a jos stvarno mobitel ne koristim puno . od kad se pojavila sam na tele2 smart 60 tarifi , znaci 100 min ragovora , 50 sms i 1 gb i kad kazem da ni te ne iskoristim u mjesec dana onda je jasno koliko koristim mobitel a i igrice ne igram osim malo ovo koje sam isprobavao dan dva tek toliko da vidim kako izgledaju , par pjesama poslusam i max pola sata na intrnetu i to je to . par poziva na dan a sms sam ljen tipkat pa uglavno i kad saljem di koju sms pisem je nesto kratko i brzinski . osim baterije sve super . za svoju cjenu bilo u slobodnoj prodaji ili na preplati mislim da je dobra ponuda i da se nisam zeznuo kad sam ga uzeo . a i nema nikakvog zujanja kao kod mini pro kako citam da se zale na to svi kod njega
Odgovori uz citat
Bookmarks