Prije nekih 15-ak dana uzeo sam sestrin telefon i uradio update sa 2.3.4 na 4.0.4 i od tada samo problemi sa telefonom, konkretno sa memorijom odnosno memorijskom karticom.
Nakon update u tel smo zamjenili karticu koja je dosla uz tel od 2gb sa karicom od 8gb, izgledalo je sve ok, karticu sam normalno formatirao i na nju instalirao sve potrebne aplikacije, medjutim tel je nakon par dana totalno usporio i poceo da blokira, nekada se jednostavno i display ugasi, svjetle samo tipke, nista osim vadjenja baterije ne pomaze, takodje i slike u galeriji koje su napravljene kamerom odjednom samo imaju ikonu kao da su ostecene i ne mogu se vise otvoriti.
Nakon par dana uradio sam restore, formatirao staru karticu sto je dosla uz tel od 2gb, kontam da je u pitanju kartica, medjutim nakon dan 2 isti problemi i sa tom starom.
Neki dan sam otisao i kupio novu kingston karicu 8gb class 4, i evo danas opet isti problemi, sa slikama u galeriji izgleda sve ok, mada ih nekada totalno sporo otvara, a tel isto nekad jednostavno blokira i mora se vaditi baterija, ni na dugme se ne moze ugasiti. Evo veceras izbacuje nekakav error vezan za memoriju.
Da li je jos neko imao ovakvih ili slicnih problema?

Odgovori uz citat
Bookmarks