Prije nekih 15-ak dana uzeo sam sestrin telefon i uradio update sa 2.3.4 na 4.0.4 i od tada samo problemi sa telefonom, konkretno sa memorijom odnosno memorijskom karticom.
Nakon update u tel smo zamjenili karticu koja je dosla uz tel od 2gb sa karicom od 8gb, izgledalo je sve ok, karticu sam normalno formatirao i na nju instalirao sve potrebne aplikacije, medjutim tel je nakon par dana totalno usporio i poceo da blokira, nekada se jednostavno i display ugasi, svjetle samo tipke, nista osim vadjenja baterije ne pomaze, takodje i slike u galeriji koje su napravljene kamerom odjednom samo imaju ikonu kao da su ostecene i ne mogu se vise otvoriti.
Nakon par dana uradio sam restore, formatirao staru karticu sto je dosla uz tel od 2gb, kontam da je u pitanju kartica, medjutim nakon dan 2 isti problemi i sa tom starom.
Neki dan sam otisao i kupio novu kingston karicu 8gb class 4, i evo danas opet isti problemi, sa slikama u galeriji izgleda sve ok, mada ih nekada totalno sporo otvara, a tel isto nekad jednostavno blokira i mora se vaditi baterija, ni na dugme se ne moze ugasiti. Evo veceras izbacuje nekakav error vezan za memoriju.
Da li je jos neko imao ovakvih ili slicnih problema?