Pozdrav!
Ne znam da li bi trebao otvoriti posebnu temu za ovo ali radi se o SE Mini ST15... U glavnom totalno mi je zblesala nakon 2 dana uporabe!
Koliko sam uspio skontati sve je do "tipke" back, one dole na lijevoj strani moba. Problem se javlja kad mobitel koristim par minuta, znači dok se on malo ne "zagrije", zašto jer čim on odstoji tj. malo se "ohladi" radi normalno naravno par minuta i onda sve iznova.
Evo malo da bolje opišem šta se točno desi kad zblesa, znači, bilo da bio na internetu ili radio bilo šta na njemu psao poruku ili otvorio bilo koju aplikaciju on počinje okretat stranice u natrag, vrača se na predhodnoj (što se interneta tiče) i tko sve više i više sve dok ne izađe sasvim iz aplikacije bez da sam ga ja uopče dirao i počinje vibrirati sve više i više!
Na garanciju nemogu računati jer je nema jednostavno da ne ulkazim i u to (pre dugo)!
Bio kod jednog privatnog servisera, kaže da je moguče softuerski problem i da treba reinstalirati ga. E sada... To sam pokušao preko Companion-a sam. da mu nemoram keširati 100kn bez veze, ali mob več ima zadnji software 2.3.4 verziju i kad pokušam preko Companion-a repair javlja mi error tako da ni to ne mogu..!!!??? Jao lud sam neznam šta i kako!
Eeee postoji još jedna caka u koju sumnjam a to je ta da je mob mrvicu ošečen na lijevon kutu dole, baš pred "tipke" back, prijatelj koji mi ga je dao tj. zamijenili smo mobitele, kaže da prijašnji vlasnik skurio taj čošak cigaretom, slučajno, trenutak nepažnje i to je to.
Evo mislim da sam sve napisao i opisao što se tiče tog problema, sad ja sumnjam u to da je to hardverski problem, više nego softwareski! A dok ne pokušam pomjenit software to neču znati, samo je pitanje kako ga reinstalirati?
Jako mi je htno jer drugih mobitela nemam pa mi je krajnije potreban, piz help!!!!

Bookmarks