Ovako,stavio sam ovaj najnoviji update android 2.3.4 firmware 4.0.2.A.0.62 i poceo da mi guta bateriju ko lud,ja pogledam sta mi trosi a ono facebook mi se sam poceo da pali i kroz noc bio skroz u pozadini upaljen i ujutro imao bateriju 20% a predvecer sam ga napunio na 100%,inace imam sve iskljuceno wifi,data i sve,inace mi baterija prije updatea ovog najnovijeg 0.62 drzala i do 3 dana ako ga nisam forsirao.

Imam instaliran task killer al tek tolko za svaki slucaj da vidim sto je ukljuceno i ako moram da nesto ubijem ako zasteka,inace ga ne koristim,e sad sam ja lijepo ubio facebook preko task killera al on se ponovo pojavio za oko 20 minuta i sad je zeleni u task killeru a prije updatea nije bio,pa me zanima kako najbolje rijesit problem i dal se i kako da vratit onaj stari 2.3.4 ona medjuverzija prije 0.62 jer ovako mi baterija niti jedan dan ne izdrzi a da ne prcakm nista,vec fb mi sam u pozadini radi ( bez wifi,i bez data ) !?

Ako netko zna ili primjetio dal ima iste probleme nek se javi pa da vidimo sta mozemo...ty :mig: