Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 167

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    armani p520 ,xperia mini
    Operater
    vip ,tomato
    Bodovi
    1.790
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.790, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Mislim na malu lampicu koja daje obavjesti o propuštenim pozivima, porukama, ispražnjenoj bateriji. Bilo bi bolje da je sa prednje strane mobitela kao šo je bila na starijim modelima jer bi bila vidljiva sa svih strana i kad je mobitel položen bez da je okrenut prema tebi...
    Da slazem se s ledicom sto je gore,sa strane ,,bolje bi bilo kao na svima da je kod ekrana sa prednje strane al jbg. tu im dajem minus ,i super sto si dobio 8 gb karticu jer 2 je preeemalo.

Za fotke neznam al meni super slika ,ja zadovoljan.
    Zadnji uredio ravilov : 02-12-2011 u 07:13

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.428
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.428, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao robert2828 Pregledaj post
    Da slazem se s ledicom sto je gore,sa strane ,,bolje bi bilo kao na svima da je kod ekrana sa prednje strane al jbg. tu im dajem minus ,i super sto si dobio 8 gb karticu jer 2 je preeemalo.

Za fotke neznam al meni super slika ,ja zadovoljan.
    Meni slike odlično izgledaju na mobitelu ali kada ih prebacim na komp onda se vidi da nisu tako dobre... možda sam navikao na slike sa Satia koje su stvarno odlične pa mi sada ove izgledaju loše.
    PREDATOR

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    armani p520 ,xperia mini
    Operater
    vip ,tomato
    Bodovi
    1.790
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Meni slike odlično izgledaju na mobitelu ali kada ih prebacim na komp onda se vidi da nisu tako dobre... možda sam navikao na slike sa Satia koje su stvarno odlične pa mi sada ove izgledaju loše.
    Da pa satio ima ipak 12mp a mini 5mp pa normalno da i radi onda bolje fotke,tako da se usporediti bas i nemoze.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj vikend su ko za vrag imali prezentaciju Xperia modela po soping centrima u Zagrebu..i tak ja naletio, konkretno mi se svida ova xperia mini pro, reko da probam kak je pisat na toj tastaturici, mislio sam da ce tipke bit velicine ono, duplo manje od tipku na nokii 8210 i te fore tipke su sasvim ok ! bila je neka nagradna igra , neki tekst si morao napisati sto prije , mislim da sam bio dosta brz..
    Jedino kaj me muci je taj pomicni dio, to je vjerovatno opet neki flat kabel koji ce nakon 500 otvaranja otic u vjecna lovista i onda hop 50 eura za novi u servisu..

Nisam pitao nist za ova pregrijavanja , i da znaju kaj sigurno nece reci.Mozda je ispravljeno u novijoj varijanti softwarea?cini mi se da ovi novi modeli imaju defoltno 2.3.7 ugraden, mozda i novi FW samog uredaja...

Nadam se da je to rijec samo o izoliranom slucaju..

Zaslon iako ovak na slici izgleda malo , u stvarnosti je .. podnosljiv.Sigurno je lakse prtljati po vecem zaslonu, al to je takav mobitel, nije za gledat film jbg.Ono sto mi je izuzetno blesavo je to trajanje baterije , kazete jedva dva dana, mislio sam da ce s manjim ekranom onda i manje jest bateriju, ocito stanga..2 dana i gotovo.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    armani p520 ,xperia mini
    Operater
    vip ,tomato
    Bodovi
    1.790
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stamp1 Pregledaj post
    Ovaj vikend su ko za vrag imali prezentaciju Xperia modela po soping centrima u Zagrebu..i tak ja naletio, konkretno mi se svida ova xperia mini pro, reko da probam kak je pisat na toj tastaturici, mislio sam da ce tipke bit velicine ono, duplo manje od tipku na nokii 8210 i te fore tipke su sasvim ok ! bila je neka nagradna igra , neki tekst si morao napisati sto prije , mislim da sam bio dosta brz..
    Jedino kaj me muci je taj pomicni dio, to je vjerovatno opet neki flat kabel koji ce nakon 500 otvaranja otic u vjecna lovista i onda hop 50 eura za novi u servisu..

Nisam pitao nist za ova pregrijavanja , i da znaju kaj sigurno nece reci.Mozda je ispravljeno u novijoj varijanti softwarea?cini mi se da ovi novi modeli imaju defoltno 2.3.7 ugraden, mozda i novi FW samog uredaja...

Nadam se da je to rijec samo o izoliranom slucaju..

Zaslon iako ovak na slici izgleda malo , u stvarnosti je .. podnosljiv.Sigurno je lakse prtljati po vecem zaslonu, al to je takav mobitel, nije za gledat film jbg.Ono sto mi je izuzetno blesavo je to trajanje baterije , kazete jedva dva dana, mislio sam da ce s manjim ekranom onda i manje jest bateriju, ocito stanga..2 dana i gotovo.
    Kod nas ta pregrijavanja nisu cesta,bar kolko sam, jaa upucen a dosta sam upucen uto jer prrije nego sam kupovao mobi sam se jako dobro informirao o tome tako da vecina je pogodila indiu,indoneziju...itd...kod nas mozda par slucaja al zanemarivo jer ima rjesenje kad imaas i garanciju,ja sam jako zadovoljan s mojim mini,nije pro jer mi je bolji mini ,,,opet to ovisi od osobe do osobe,,jako je brz sto je pohvala svaka i moze ici u rank s ovim velikim mobijima arc itd...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.428
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo što se baterije tiče, meni drži dva dana sa upaljenim wlanom non stop. Ovaj vikend nisam bio u Zg, ugasio sam wi-fi i izdržala je skoro tri dana, od petka ujutro do nedjelje predvečer...
    PREDATOR

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 544
    Posljednji post: 13-01-2014, 06:34
  2. Sony Ericsson T 300
    By Boriss in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 17-02-2009, 13:51
  3. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5