Ovaj vikend su ko za vrag imali prezentaciju Xperia modela po soping centrima u Zagrebu..i tak ja naletio, konkretno mi se svida ova xperia mini pro, reko da probam kak je pisat na toj tastaturici, mislio sam da ce tipke bit velicine ono, duplo manje od tipku na nokii 8210 i te fore

tipke su sasvim ok ! bila je neka nagradna igra , neki tekst si morao napisati sto prije , mislim da sam bio dosta brz..
Jedino kaj me muci je taj pomicni dio, to je vjerovatno opet neki flat kabel koji ce nakon 500 otvaranja otic u vjecna lovista i onda hop 50 eura za novi u servisu..
Nisam pitao nist za ova pregrijavanja , i da znaju kaj sigurno nece reci.Mozda je ispravljeno u novijoj varijanti softwarea?cini mi se da ovi novi modeli imaju defoltno 2.3.7 ugraden, mozda i novi FW samog uredaja...
Nadam se da je to rijec samo o izoliranom slucaju..
Zaslon iako ovak na slici izgleda malo , u stvarnosti je .. podnosljiv.Sigurno je lakse prtljati po vecem zaslonu, al to je takav mobitel, nije za gledat film jbg.Ono sto mi je izuzetno blesavo je to trajanje baterije , kazete jedva dva dana, mislio sam da ce s manjim ekranom onda i manje jest bateriju, ocito stanga..2 dana i gotovo.
Bookmarks