decku se malo malo gasi mob, da se to rijesava updateom? jer je jos uvijek na onom originalnom, 2.2 mislim...?
uglavnom, on nema puno aplikacija na njemu, nit nista, ali zna mu se sam od sebe ugasit.. slat na servis ili updateat?
decku se malo malo gasi mob, da se to rijesava updateom? jer je jos uvijek na onom originalnom, 2.2 mislim...?
uglavnom, on nema puno aplikacija na njemu, nit nista, ali zna mu se sam od sebe ugasit.. slat na servis ili updateat?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pa nek proba napraviti update pa ce vidjeti,inace xperia mini ima orginal 2.3.3 a ne 2.2 ,znaci update je 2.3.4.
Aplikacije nemaju nista s tim sta se mu gasi ,moze ih imat brdo il nista svejedno je,uglavnom nek proba prvo update pa ako ce mu isto se gasit na servis,ima garanciju i oni ce to najbolje znat sta s tim![]()
Odluka je pala, za dva, tri dana uzimam Xperiu mini, mobitel mi se sviđa i mislim da će zadovoljiti moje prohtjeve. Dakle stiže drugi android, uz HTC Desire HD. Sada me zanima jedna stvar. Kako najlakše prebaciti brojeve iz telefonskog imenika sa SE Satia na Xperiu mini? Prije nikad nisam imao problema sa prebacivanjem imenika sa SE na SE ali ovdje je jedan Symbian a drugi Android pa ne znam koliko su kompatibilni.
PREDATOR
Super ,ma mobitel je mrak,ja sam jako zadovoljan,ajd dok ga dobis napisi malo kako si zadovoljan s njim i sl..kolko ti baterija drzi itd..
dal netko moze potvrditi i gdje bi se dalo to vidjeti kolko ima tocno rama? pise da ima 512rama u specifikacijama al u ES task manageru (to je app) dok ju otvorim pise total 335mb RAM!??,znaci ne interne memorije vec radne.
Tako da ili app krivo pise ili ima 335mb radne mem,,sad bas gledam i neznam zasto tako pise??
Ako mozete vi na svojem pogledat tko kolko ima jer sam ovo naso http://talk.sonyericsson.com/thread/21542
Zadnji uredio robert2828 : 14-11-2011 u 19:00
Bookmarks