= Citat = Izvorno postao hrcak24 Pregledaj post
evo pročitano, zahvaljujem na strpljenju i suradnji i ujedno se ispričavam zbog off-topic-a,

a sad, javlja mi se jedan problemčić pa me zanima jel još netko ima sličnih poteškoća, naime ponekad kad se idem spajati na kućni wi-fi koji je zaključan mob mi se jednostavno neće da spoji, očitava mrežu i pokazuje signal ali mi u postavkama stalno stoji "nabavka IP adrese" i nakon toga "povezan s mrežom uz ograničenu povezivost", jel zna netko u čemu je možebitni problem,
e da we-fi normalno radi jer laptop spojim bez problema
hm...ja nisam naisao na takav problem al sam citao negdje da se nekom nesto slicno dogodilo,a sad za otklanjanje problema neznam,jel dok si spojen na laptop doma ti pokazuje na laptopu dolje desno zuti trokutic ili ne,ako da onda nesto s ruterom ili s netom nije dobro pa nazovi sluzbu za kosisnike a ako ne probaj da nazoves sony ericsson pa njih pitas ili ga odnesti tamo di si ga kupio pa da oni probaju slozit,ili probaj otici kod susjeda ili prijatelja pa se probaj kod njega spojit s mobitelom pa ces znati dal je kod njega nest ili kod tebe doma,mozda se nadje netko tko je upoznat s tim pa ti napise ili probaj prosurfat malo.