BT ti služi samo za razmjenu između kompa i moba (slike, melodije...) dok za editiranje postavki softvera trebaš data-kabelIzvorno postao Debeli11
Uzeo sam Motorolu E550 i nabavio sam Bluetooth adapter za PC(Trust).Nakon sto sam ga instaliro naso je Motorolu ali se nije mogao spojiti na nju,jer kao nije našao nikakav pogodan service,pa me zanima da li tu pomaže Motorola Mobile Phone Tools program i zanima me da li ja mogu preko bluetootha editirati mob,micati melodije,slike,t-mobile soft tipku ili moram imati kabel.Fala![]()
BT ti služi samo za razmjenu između kompa i moba (slike, melodije...) dok za editiranje postavki softvera trebaš data-kabelIzvorno postao Debeli11
um caruje dundo maroje!
Instalirao sam najnovije drivere za Bluetooth USB adapter(Trust-ov) i njegov program mi je locirao mob ali ne može slati niš na njega,dok sam ja s moba uspio poslati sliku,a kad instaliram Mobile Phone Tools driveri i taj program se pokolju,ima li ko kaku ideju.Fala
zanimljivo...Izvorno postao Debeli11
komp bi trebao sam dignuti potrebne (generic) drivere za USB adapter...a MPT ima u sebi sve dalje potrebno za Motorolu. probaj deinstalirat sve, stavit prvo adapater, da win digne za nj drivere, te nakon toga instalirat MPT. očito je da sve radi, ali nema podrške za neke funkcije.
I u tom je kvka. Pošto ti win xp s sp-om 2 automatski instalira nekakve generičke drivere koji baš i ne rade najbolje s svim uređajima (a s nekima neče uopoče). Trebaš ručno uploadat drivere za bluetoth adapter, i to s popisa izabrati originalne.komp bi trebao sam dignuti potrebne (generic) drivere za USB adapter...a MPT ima u sebi sve dalje potrebno za Motorolu.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
točno tako, bluetooth ne radi kako se spada sa sp2, ili uopće ne radi
Bookmarks