Koliko je meni poznato, ta navigacija je online navigacija što znači da nije upotrebljiva u inozemstvu
Pošto je free za T-mobile usere, a nisam koristio druge app za navigaciju na iPhonu, zanima me može li netko tko je probao i T-wisepilot i neku drugu reći vrijedi li T-wisepilot - odnosno, drugim riječima, isplati li se i dalje plaćat dosta $$ za neku drugu app za navigaciju.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Koliko je meni poznato, ta navigacija je online navigacija što znači da nije upotrebljiva u inozemstvu
To je AGPS, s tim da se primanje podataka sa mreže može isključiti. Inače kod Androida i nije baš nešto, prije bi se reklo nužno zlo ako nema boljeg. U usporedbi sa Garminom, Mireom, iGo i sl daleko iza.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prije par dana sam ga koristija (kao pjesak) i nisam bija zadovoljan. Uredno mi je govorilo da skrenem desno, mada sam trebao ici lijevo, i slicni fejlovi sa krivom navigacijom. Davao mi je neku rutu dugu 2.4km, jer valjda "nezna" di su pješaćki prijelazi, pa me vodio cestom, umjesto da mi kaze da predjem cestu i nastavim ravno.
Ostajem ja na iGo.
Fair. Investirat ću u normalnu aplikaciju.
Thx!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pozz. imam galaxy s i zanima me kak mogu besplatno koristiti navigaciju jer kad pokušam uključiti svaki put me traži da se spojim na net. uključim gps i opet isto.
Moraš se spojiti na internet, jer se karte skidaju s njega.
Za offline imaš iGo s kartama.
aaa imam iphone 4 i isntaliran t-wisepilot ukljucen je net i cak 3g ali uvjek mi izbaci neki K***** da je greska s postavkama interneta
koliko sam ja skuzila ne mozes biti spojen na wifi vec iskljucivo na 3g ili E...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
To je i napisao...
Kontaktiraj T-mobile sluzbu za korisnike da ti (re)aktiviraju login za T-wisepilot ukoliko si pretplatnik.
ja sam skinuo sa aplicentra tu navigaciju,i sada molim pomoć kako se ona koristi,sutra idem na put i moram u jednu ulicu u zagrebu stići a neznam je pa sam msilio pomoću t-wisepilota pa ako netko može pomoći,kako to ukucati,i da mi reče jel treba paliti wi fi,3g ili mobilni podaci da to šljaka...
pozdrav
Nije Ti ta Navigacija Wisepilot baš nešto , moraš izgleda biti pretplatnik !
Probaj ovo ! (Mislim da bi trebalo radit ) ...
Navigon Europe 2.2.0
http://cafe.mobil.hr/threads/76747-Navigon-za-iPhone
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks