Kolika ti je sys particija? Može malo više podataka o načinu instalacije, bit će mi lakše nabacit koji savjet.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Kolika ti je sys particija? Može malo više podataka o načinu instalacije, bit će mi lakše nabacit koji savjet.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Evo da ne pišem ponovo ovdje:
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1308
Prevelika ti je sys particija ukoliko nećeš koristiti A2SD skripte.
Nadalje, jesi li napravio full wipe pa instalirao ROM?
Ukoliko ne diraš sistemsku particiju, morat ćeš instalirati A2SD skriptu koja nekad zna prouzrokovat probleme. Nju možeš instalirat samo ako imaš napravljenu eksternu particiju koju, pretpostavljam nisi napravio. Ukoliko ju namjeravaš praviti, prvo sačuvaj sve podatke na komp pa particioniraj jer će ti se na taj način izbrisat sve sa SD kartice. Sad možeš birati. Ili 120M sys particija, ili format SD kartice, particioniranje pa stavljanje A2SD skripte.
Kada instaliraš novi ROM a da nije update (nisi ga prethodno imao instaliranoga) uvijek moraš praviti clean install baš zbog takvih problema. Nije ni čudo što ti ne želi raditi kako treba kad imaš fajlove i od starog i novog ROMa.
Ja uvijek radim full wipe što bi značilo da praviš wipe cache, wipe factory reset i wipe dalvik cache. Tako si uvijek siguran da će raditi i da tijekom rada neće biti nikakvih neočekivanih pogrešaka (uvijek se zna koja dogodit).
pozdrav, imam HD2 sa WM 6.5 i pokušavam stavit android ali nikako ne mogu stavit HSPL tj na mobu mi je SPL 3.03 ali kada uđem u izbornik sa pwr i -vol vidim RGB sa infom i tako bude 2-3 sec i prebaci se na bijeli ekran i pise loading.... a trebalo bi ostati na RGB i cekati da ustekam usb kabel ali jok....kako da rijesim taj problem?
Bookmarks